HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Zafer Mahallesi Menderes Bulvarı üzerinde Denizli istikametine doğru seyir halinde giden 09 NH 750 plakalı tır ile aynı istikamete seyir halindeki 35 TC 190 plakalı otomobil ile dikkatsizlik sonucu kaza meydana geldi. Çarpışma sonrası otomobil kontrolden çıktı.

Savrulan otomobile çarpmamaya çalışan 07 MGZ 48 plakalı bir başka otomobilin tamponunu hafif çarparak ve silme geçerek orta refüje çıktıktan sonra karşı şeride geçti ve bu esna da Denizli istikametinden İzmir istikametine seyir halindeki 20 S 0070 plakalı servis midibüsünün önüne düştü.

Bir anda karşı şeritten önüne çıkan otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran servis aracı otomobile sürücü kısmından çarpmamak için yapmış olduğu manevra işe yaradı ve otomobilin arka kısmından çarpartı ve savrulduktan sonra yol kenarındaki refüje çarptı ve durdu.

35 plakalı otomobildeki kadın sürücünün yaralandığı fark eden vatandaşlar hemen Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi.

İtfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan kadın sürücüyü yaralı olarak çıkardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralıya olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kadın hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.