Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Denizli'nin Merkezefendi, Pamukkale ve Çivril ilçelerinde uyuşturucu ve kaçak içki operasyonu düzenlendi.

Denizli İl Jandarma komutanlığı tarafından Denizli'nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 3 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, Pamukkale'de 2 Merkezefendi ilçesinde 1 olmak üzere uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın da katılımı ile üç adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Şüphelilere ait ev ve araçlarında yapılan aramalarda; satışa hazır hale getirilmiş 50 fişek 45 gr. kubar esrar, 20 fişek 19 gr. Metamfetamin, 6 adet extacy uyuşturucu hap, uyuşturucu satışından elde edilen 20 bin 900 TL nakit para, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile 12 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ve paraya el konularak, adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Çivril ilçesinde kaçak içki operasyonu

Öte yandan Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Çivril ilçesinde kaçak içki üretildiği ihbarı üzerine kaçak içki üretimi yapılan ev ve işyerinde arama gerçekleştirildi.

Yapılan arama neticesinde; 5 ve 1,5 litrelik pet şişeler içerisinde satışa hazır halde bin 263 litre kaçak şarap ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak içkiye el konuldu. Şüpheli hakkında 27 nolu ötv genel tebliği kapsamında 87 bin147 TL İdari para cezası tutanağı tanzim edilerek adli işlem başlatıldı.