HABERDENİZLİ.COM

Ramazan ayının gelmesi ile umuma açık Kahvehaneler, Dernek ve Dernek Lokallerinin gece geç saatlere kadar açık olması sebebi ile çıkar amaçlı Kumar oyunlarının çoğalması, bu bağlamda aile birlikteliklerinin zarar görmesi ile toplumda sosyolojik açıdan telafisi mümkün olmayan hasarlar meydana gelmesinden dolayı, 25.05.2017 – 25.06.2017 tarihleri arasında Denizli genelinde bulunan Dernek, Dernek Lokali ve Kahvehanelerde yapılan kumar uygulamalarında toplam 21 işyerine kumar oynamak için yer temin etmekten adli işlem yapılarak 59 kişinin kumar oynadığı tespit edilmiş ve bu şahıslara toplam 13.393,00 tl. idari para cezası kesildi.

Kumar oynanması için yer ve imkân sağlayan toplam 21 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında ilgili Polis Merkezi Amirliklerinde Adli İşlem yapılmış, Kumar Oyunu Oynamakta kullanılan oyunlar sonucu alacak verecek listelerinin tutulduğu 13 adet ajanda, 28 takım okey oyunu takımı, 345 deste oyun kâğıdı, 965 adet para yerine geçen pul, işyeri sahibinin alacağı payı gösterir 60 adet yazboz, kumar oyunlarında kullanılan 1.195,00 TL. para ve 3 adet zara el konuldu.

Yapılan kontroller esnasında 15 şahsın kapalı alanda sigara içtiği tespit edilmiş ve bu şahıslara toplam 1.635,00 TL idari para cezası uygulanmış, işyerlerinde yapılan GBT sorgularında 4 kişinin aranmasının olduğu tespit edilmiş ve şahıslar yakalanarak ilgili birim görevlilerine teslim edilmiş, işyerlerinde yapılan kontroller esnasında üzerinde uyuşturucu madde bulunduran 1 şahıs yakalanmış gerekli işlemler için ilgili Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

2 şahsın açıktan alkol aldığı görülmüş ve işyerleri ile ilgili tutanak tanzim edilerek ilgili Polis Merkezi Amirliklerine teslim edilmiştir.

Denizli’nin huzur ve güvenliği için Denizli Emniyet Müdürlüğü çalışmalarına son hız devam etmekte.