Habercikus.com'un özel haberine göre aydınlanan olayda genç kız tutuklanarak cezaevie gönderildi.

Denizli’de Merkezefendi ilçesine bağlı Sırakapılar Mahallesi’nde şüpheli bir arabanın ihbarını alan polis ekipleri olay yerine intikal ederek araca yaklaştılar. Kazalı olduğu gözlenen beyaz şahin arabanın içinde bulunan 1’i bayan 3 kişinin GBT sorgulaması için araçtan inmesi istenildi. Şahıslardan Ö.D. isimli kişi polise kimliğini verdikten sonra kaşla göz arasında olay yerinden koşarak kaçmaya başladı.

Uzun süre kovalandıktan sonra Hasan Gönüllü katlı otoparkının orada izini kaybettirmeyi başaran Ö.D. bulunamadı. Sonrasında ise araçta bulunan 2 kişi GBT’si sorgulanıp arama yapılınca işin aslı ortaya çıktı. Ö.K. ile daha 17 yaşında olduğu öğrenilen ve sahte kimlik taşıyan K.K. isimli genç kızın aramaları üst aramalarında, uyuşturucu madde ve sahte para bulundu. Dilek Y. adına düzenlenmiş sahte bir kimlikle dolaşan 17 yaşında ki K.K. isimli genç kızın asıl kimliği üzerinde yapılan araştırmalarda kayıp olarak aranıldığı öğrenildi. Yapılan üst araması ise polisleri bile şaşırttı.

Emniyet güçlerinin olay yerinde yaptığı arama sonucunda 17 yaşındaki K.K.’nin çantasında bir sigara paketine saklı, kubar esrar, peynir ismi verilen uyuşturucu madde, metam fetamin (kristal) ve uyarıcı hap bulundu. Ö.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında ise 34 adet sahte 100 tl bulundu. Gerekli işlemleri yapılan şahıslar karakola götürülürken beyaz şahin marka araç ise Çınar Polis Merkezi’ne götürüldü. Aracın merkezde yapılan aranmasında ise 19 adet folyoya sarılı kristal uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanımında işe yarayan plastik bir aparat bulundu.

17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Üzerinde uyuşturucu maddeler ve sahte kimlik bulunan genç kız çocuk şube müdürlüğünde tutulmuştu. Ailesiyle görüştürülen ve kontrolleri yapılan genç kız, sabah çıktığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Habercikus.com