HABERDENİZLİ.COM

Kaza, Salı günü saat 23.30 sıralarında Pamukkale ilçesi Hürriyet Mahallesi Eski Acıpayam Yolu Caddesi üzerinde bulunan Kayhan Kurs Merkezi önünde meydana geldi. Sami Y. yönetimindeki 20 EB 469 plakalı motosiklete, seyir halindeyken 06 HC 8264  plakalı otomobil arkadan çarptıktan sonra kaçtı. Hafif bir şekilde yaralanan Sami Y., ambulansla götürüldüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin Acil Servis bölümünde tedaviye alındı. Sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Motosiklet ve sürücüsüne çarptıktan sonra kaçan otomobil sürücüsünün bulunması için çalışma başlatan polisin ifadesine başvurdukları görgü tanıkları, eski model Coralla tarzında  otomobil olduğu ve beyaz  renkte olduğunu söyledi.

Motosiklet sürücüsü olayı anlattı
Sürücü Sami Y. kazayla ilgili şu açıklamaları yaptı: "20 EB 469 plakalı motosikletim ile Eski Acıpayam Yolu Caddesi üzerinde, çift çizgi ile bölünmüş yol üzerinde, kendi yolumda gidiyordum. Kayhan Kasaplar Kavşağı istikametinden seyir halindeyken, Kayhan Pazar yeri önünde bulunan ışıklarda yeşil ışık yandığı esnada geçerken DUR işareti bulunan tali yoldan gelen 06 HC 8264 plakalı otomobil çarptı. Çarpmadan dolayı motosikletimden savruldum ve düştüğüm için yaralandım. Bana çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedim Olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne getirildim. Acil serviste yapılan tedavi sonrasında 12 saat sonra hastaneden taburcu edildim.

Kaza esnasında bana çarpan otomobilin plakasını düşürmesinden dolayı bana çarpan otomobilin plakasının 06 HC 8264 olduğunu öğrendim. Bana çarapan sürücü hakkında polise giderek şikayetçi oldum. Ekiplerin şahsı bulmaları için çalışma yaptığı belirtidli. Bir suçum yokken arkamdan çarparak daha sonra hiç bir şey olmamış gibi beni o halde bırakıp kaçan kişiden şikayetçiyim" dedi.