Denizlikenthaber.com'un Özel Haberine göre, Denizli’de yaşayan ve hakkında sınır dışı kararı olan İran uyruklu bir kişi, geçtiğimiz hafta birlikte yaşadığı ev arkadaşını bıçaklamış, ardından eşyalarını toplayarak kayıplara karışmıştı. Söz konusu şahsın bıçaklama olayından birkaç gün önce çalıştığı işyerini soyduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre olay, İzmir asfaltı üzeri, Sümer Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir oto yıkama işletmesinde meydana geldi. Oto kuaförde çalışan Ali Afshar isimli İran uyruklu şahıs, geçtiğimiz hafta çalıştığı iş yerini soydu. Gece geç saatlerde iş yerine gelen kişi, 4 adet laptop ve iş yerinde yaşayan cins bir süs köpeğini de yanına alarak kayıplara karıştı. Olay sonrası çevrede bulunan işletmelere ait güvenlik kameralarına yansıdı.

KAÇAN KÖPEK SAHİBİNİN EVİNE GİTTİ

Yaşanan hırsızlık olayında, kendi elemanı tarafından iş yeri soyulan işletme sahibi ilginç bir olay yaşadı. İşletme sahibi Ömer Koç, yanında eleman olarak çalıştırdığı yabancı uyruklu Ali Afshar tarafından soyuldu. Sabaha karşı Koç’a ait iş yerine giren Afshar, aldığı değerli eşyaların yanında  maddi anlamda önemli bir karşılığı bulunan cins bir köpeği de kucakladı. Bir süre köpeği kucağında taşıyan şüpheli, köpeğin kendini ısırması nedeni ile bırakmak zorunda kaldı. İran uyruklu şüphelinin elinden kurtulan köpek kaçarak sahibinin Pelitlibağ’daki evine gitti.

Sabah 5 sularında sahibinin oturduğu apartmana giren ve havlamasıyla sahibi tarafından fark edilen köpeğin nasıl geldiğine şaşıran Ömer Koç, köpeğin nasıl kaçtığına anlam veremezken yaşadıklarını şöyle anlattı; “O gece saat 05.00 sularında apartmanın içinde bir köpeğin havladığını duydum. Apartmanda başka köpek besleyen olmadığı için dikkatimi çekti. Bende gidip kapıyı açtım ve iş yerinde kilitli bir ortamda beslediğim süs köpeğim kapıda havlıyordu. Köpeğin işyerinden nasıl kaçtığına bir anlam veremedim fakat bir süre sonra işyerime hırsız girebileceği ihtimali geldi. Evden çıkarak apar topar işyerime gittim. İşyerim soyulmuştu. İşetmeme giren hırsızlar, güvenlik kamerasının kayıt cihazı ve 4 adet laptop bilgisayar ve köpeğimi de yanlarına alarak kayıplara karışmışlar. Çevredeki komşularımızın güvenlik kamaralarını incelediğimizde, hırsızlığı gerçekleştiren kişinin yanımda çalışan Ali Afshar olduğunu gördüm.” dedi.

EV ARKADAŞINI BIÇAKLAŞMIŞTI

Söz konusu İran uyruklu şüpheli, hırsızlık olayının hemen ardından Denizli’nin İstiklal Mahallesi’nde birlikte yaşadığı ev arkadaşını bıçakladığı ortaya çıktı. Kaldıkları apartın sahipleri tarafından yaralı halde bulunan şahıs hemen hastaneye kaldırıldı. Arkadaşını bıçaklayan Ali Afshar ise eşyalarını toplayarak aparttan ayrıldı.

Afshar’ın hakkında sınır dışı kararı olduğu öğrenildi.

Polis tarafından her yerde aranan şüphelinin bulunması için çalışmalarını sürüyor.

Kaynak: Denizlikenthaber.com