Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu madde ticaretine yöenlik çalışmalarına hız kesmede devam ediyor. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, edindiği istihbarat bilgileri doğrultusunda çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu madde getirildiğini tespit etti. Uyuşturucu madde ticareti yapan kişileri ve aracı tespit eden ekipler, durdukları araçta arama yaptı.  Araç içindeki gizli bölmeden, zehir tacirlerinin yeni gözdesi olan bin gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay şüphelisi dört (4) şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

EV HAP DEPOSU ÇIKTI

Denizli’de uyuşturucu satışı yapan kişileri de göz açtırmayan ekipleri, tespit ettikleri bir adrese baskın düzenledi. İkamet içerisinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette yaklaşık 1100 adet ecstasy hap bulundu.Yakalanarak göz altına alınan bir (1) şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Satıcılara yönelik yapılan diğer baskınlarda ise 125 gram esrar maddesi, 8,22 gram eroin maddesi ve 40 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Uyuşturucu madde suçlarıyla ilgili  toplam 19 şüpheli şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti yapan 13 şahıstan  10’u çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.