Edinilen bilgiye göre Denizli'de dün saat 13.00 sıralarında, Zeytintöy Mahallesi, Vakıf Caddesi'ndeki Sağdıç Apartmanı'nın üçüncü katında bulunan daireye ziyarete gelen evli kızı S.D., annesi Sevim S.'yi kapının girişinde kanlar içinde yatarken buldu. İhbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi, kalbinin üzerinde bıçak saplanmış haldeki Sevim S.'nin yaşamını olay yerinde kaybettiğini belirledi. Sevim S.'nin cesedi, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. İntihar görünümü verilmek için mutfakta doğalgazının açık bırakıldığı da tespit edildi. 

Dünden bugüne devam edilen operasyonda polis, öldürülen Sevim S.'nin oto tamircisi olan eşi Saygın S., oğlu Semih S. ve kızı Seda S.'yi gözaltına aldı. Polisin soruşturması sürerken sır perdesi bugün aralanmaya başladı. İntihar süsü verilmek istenen cinayetin öldürülen Sevim Sağdıç’ın kızı Seda S.'nin erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Cinayet zanlısının, öldürülen kadının kızı S.Sağdıç'in erkek arkadaşı olduğu iddia edildi. İsminin Çetin C. olduğu iddia edilin kişi gözaltına alındı.

Olay, Anne Sevim S. ile kızı Seda arasında tartışma yaşanmasıyla başladı. Annesi kızını bu birliktelikten vazgeçirmeyen çalıştı. Bunu öğrenen  Çetin C. ise  anne Sevim S. ile konuşmak için geldi. Ancak bir süre sonra  konuşmanın  tartışmaya dönüştüğü bunu üzerine  Çetin C.’nın cinayeti işleyerek olaya intihar süsü vermek istediği  kaydedildi. Zanlı Çetin C’nin olayı poliste itiraf ettiği ve Adliyeye sevk edildiği öğrenildi.