HABERDENİZLİ.COM

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, Denizli’de yaşanan hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ayakkabı çalarken ve bir işyerinin kapsını zorlarken güvenlik kameralarına takılan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan ekipler aynı kişilerin Denizli’de bir çok hırsızlık olayına karıştığını tespit etti. 

17-22 Ocak tarihleri arasında 8 hırsızlık olayı gerçekleştiren şüpheliler, polis tarafından yaşadıkları apartta kıskıvrak yakalandı.  F.C.A, T.A, M.S.T., E.B.E. ve O.K polis tarafından gözaltına alındı. 
Yapılan incelemede şüphelilerin 2 çift ayakkabı çalınması, Sırakapılar Mahallesinde Muhasebe bürosundan 3.000 lira para ve cep telefonunun çalınması, Atalar Mahallesinde bir işyerine hırsızlık amaçlı girilerek işyerine zarar verilmesi, Sırakapılar Mahallesinde Mali Müşavirlik bürosundan cep telefonunun çalınması, Sırakapılar Mahallesinde Avukatlık bürosuna hırsızlık amaçlı girilerek işyerine zarar verilmesi, Altıntop Mahallesi Çaybaşı Caddesinde cep telefonunun çalınması ve Çaybaşı Caddesi üzerinde bir minibüste  müştekiye ait cüzdanın çalınması ve cüzdan içerisinde bulunan bankamatik kartından 1900 lira  paranın bankamatikten çekilmesi olaylarına karıştığı tespit edildi. 

Şüphelilerin yakalandığı apartta yapılan aramalarda çalınan malzemelere ulaşılırken,  5 günde  gerçekleşen 8 hırsızlık olayı da aydınlatılmış oldu. 
Şüphelilerden T.A’nın 4 yıl 5 ay kesilmiş hapis cezası ile aranan ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Şüpheliler Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.