1 Temmuz Cumartesi günü, Yunus Emre Mahallesi Antalya yolu üzerinde bulunan Yapı Kredi Bankası ATM cihazına kart kopyalama cihazı yerleştirildiği ihbarını alan emniyet,  hemen olay yerine polis ekipleirni sevk etti. Polis ekipleri ihbar edilen yerde  Z.B. ve N.E. isimli iki şüpheli şahsa rastladı. . Polis ekiplerini görünce kaçmak isteyen 2 kişi bu sırada üzerlerinde bulunan  1 adet kart kopyalama aparatını yol kenarında bulunan bir konteynırın altına attığı tespit edildi.  Kıskıvrak yakalanan iki şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Şüphelilerin kaldıkları evde ve kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda 2 Adet Dizüstü Bilgisayar, Kart kopyalama aparatı, Görüntü kaydetme düzeneği,  2Adet şarj aparatı,  2 adet lehim makinesi, 1 Adet Lehim Teli, 2 Adet Maket Bıçağı, 1 Adet Tornovida seti ve 1 adet tornavida, Bir Top Çift Taraflı Bant, kargo teslim fişi, Bir adet adi cüzdan içiresinde değersiz evraklar ve 14 adet çeşitli bankalara ait kartlar, 2 adet ön korumalı şapka ve 1 adet akıllı telefon  bulunarak el konuldu.  

Banka ATMlerine kopyalama aparatı takmak isterken yakalanan  2 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.