HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Anafartalar Mahallesi'nde 2126 Sokak üzerinde 20 DY 339 plakalı otomobilini akşam saatlerinde evinin önüne bırakan Önder Pebioğlu isimli vatandaş, sabah kalktığında otomobilinin 4 lastiğinin birden kesildiğini fark etti.

Pebioğlu, durumu Emniyet Güçlerine bildirdi ve gidip 4 tane daha yeni lastik aldı. Aradan geçen bir haftalık süre sonrası Önder Pebioğlu her zaman olduğu gibi aracını yine evinin önüne park etti. Sabah kalktığında ise yeni aldığı lastiklerinin 4’ü birden yeniden kesildiğini fark etti.

Bir hafta arayla 4 artı 4 lastiği kesilen Pebioğlu yaşadığı bu duruma isyan etti. Ana toplardamar ve astım hastası olan Pebioğlu, "bu olay beni çok zorladı yeter artık. İlaçlara verecek olduğum parayı lastiklere verdim. Hiçbir yerden de yardım almıyorum. Kimseyle de husumetim yok. Bana bunu neden yaptılar bir türlü anlam veremiyorum. Umarım Emniyet Güçleri bu olayı yapan veya yapanları bulur. Dayanacak gücüm kalmadı. Arabam o şekilde duruyor" diyerek üzüntüsünü ve öfkesini dile getirdi.

Önder Pebioğlu, bunu yapan veya yapanları görenlerin veya duyanların insaniyet namına kendisine veya Polislere bildirmesini istedi. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.mericulukus.com / www.mericulukus.tv