Denizli'ye bağlı Bozkurt İlçesi'nde meydana gelen korkunç olayda, 47 yaşındaki A.K., aynı gün içinde kendisinden ikinci kez alkol parası istemeye evine gelen yeğenine para vermek istemediğini söyledi. Olumsuz yanıt alan 22 yaşındaki yeğeni Fatih Ö.T, keserle dayısının camını kırdı. Sinirle yerinden kalkan dayı yeğenini göğsünden bıçaklayarak öldürdü. 
                                       
Alkol Parası Alamadı Keserle Camı Kırdı
Edinilen bilgiye göre olay cumartesi gecesi saat 01.00'de, Bozkurt ilçesinin Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Askerden yeni geldiği belirtilen Fatih Ö.T'nin alkol parası almak için dayısının evine gitti. Dayısı kendisine içki parası verdi.
Aldığı içkinin bitmesinin ardından bir kere daha dayısına aynı gerekçeyle gitti. Bu kez dayısından para alamayan alkollü genç elinde bulunan keserle cama vurmaya başladı. Bu duruma sinirlenen dayısı Ayhan K. bir anlık sinirle yerinden kalktı ve yeğenini göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. 

Göğsünden bıçaklanan ve ağır şekilde hastaneye kaldırılan Fatih Ö.T, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybetti.
Ayhan K., gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.