Antalya'nın Alanya ilçesinde Denizli'den otomobillerle ilçede piyasaya sürülmek üzere getirilen 18 parça halinde 10 kilogram 5 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Doğu illerinden Denizli'ye ve oradan da Alanya'ya esrar sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, Denizli'den yola çıkan 07 N 5766 ve 48 L 1424 plakalı otomobilleri takibe aldı. Denizli'den yola çıkan araçlar Dinek mevkinde kurulan kontrol noktasında durduruldu. 07 L 5766 plakalı aracın öncü olarak kullanıldığı belirlenirken, 48 L 1424 plakalı otomobilde yapılan aramada ise 18 parça halinde 10 kilo 5 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Her iki otomobilde bulunan Orhan A., Murat A.G., Esat G., Dalca Ç. ve Yusuf G. gözaltına alınırken, bu 5 kişi ile görüştüğü ve ilçede piyasaya esrarı süreceği öğrenilen Ercan G. ise Güllerpınarı Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nde sorguları süren 6 zanlının "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.