HABERDENİZLİ.COM

Aydın'ın Buharkent İlçesi'nde Ayakkabı satıcılığı yapan evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Çakıray Perşembe günü öğle saatlerinde iş yerinden ayrılmasının ardından kayıplara karışmıştı. En son Denizli’nin Sarayköy ilçesinde ki kapalı pazaryerinde görüldüğü önesürülen Çakıray’ın silahla vurularak öldüğü belirlendi. Jandarma, olayla ilgili olarak bir kişiyi gözaltına aldı. Zanlı ile bir tüfek ele geçirilirken, olayda kullanıldığı iddia edilen tabanca, Büyük Menderes nehrinde Denizli Büyükşehir İtfaiye Müdürlüğüne ait dalgıçlar tarafından arandı.

9 gün önce saat 11.00 sıraları ortadan kaybolan Çakıray’ın eşi Esin Çakıray, Eşinin dükkanda olmadığını fark ederek, cep telefonundan aradığı eşine ulaşamadı. Olay sebebiyle perişan olan eşi Esin Çakıray ve aile yakınları, Emniyet ve Savcılığa başvurmuştu. Çakıray’ın en son iş yerinden ayrıldığı gün olan Perşembe günü saat 12.00 sıralarında Denizli’ye bağlı Sarayköy ilçesindeki kapalı pazar yerinde görüldüğü öğrenildi. Kendisine ait 09 ZD 791 plakalı aracı Sarayköy’de bulunan Çakıray’ın izine burada da rastlanılmadı.

Arama çalışmaları devam ederken yakınları ve arkadaşları Mehmet Çakıray’ın fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşarak Çakıray’ın bulunmasına yardımcı olmaya çalışmışlardı.