HABERDENİZLİ.COM

Denizli’de geçtiğimiz gün 6 aydır fiziki takibi devam eden Pamukkale İlçesi Siteler Mahallesi’nde bulunan müstakil bir evde dizayn edilerek kulüp olarak adlandırılan ikamette belirli günlerde kumar oynandığı istihbaratı alınıp tespit edildi.

Siteler Mahallesi'nde 06 Ocak günü kumar oynayacağının istihbaratının öğrenilmesi üzerine Cumhuriyet Savcılığının arama ve el koyma kararı ile birlikte. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olarak gece saat 01.30 sıralarında eve yapılan baskın sonucu, ikamet içerisinde ve oyun masası etrafında bulunan şahısların üzerinden toplam 26 Bin 440 TL ve 2 Bin 300 Amerikan Doları (8 Bin 625 TL), para yerine geçen 447 adet pul, 2 adet kumar oyunu nedeni ile alacak verecek listelerinin tutulduğu ajanda, 5 adet zar ve oyun kağıtlarına Savcılık Talimatı gereği el konulmuş, işyerinde bulunan ve kumar oynadığı tespit edilen 7 şahsa Kabahatler Kanunu gereğince toplam Bin 813 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Kumar operasyonu yapılan evde toplam 35 Bin 65 TL ele geçirildi.

İşyerinde sorumlu olarak bulunduklarını beyan eden S.B. ve B.A. isimli şahıslar gerekli adli işlemlerinin yapılabilmesi için gözaltına alınarak Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmişlerdir.