HABERDENİZLİ.COM

Doğu illerinde yaşadığı ve gerçek ismi Cemile olduğu öğrenilen Gül adındaki kadınla eşinin Türkiye’de onlarca kişiyi evlilik vaadiyle dolandıran çetenin başı olduğu iddia edildi.

Birçok kızı Denizli'deki çete üyesi Emirhan isimli kişi ile ağına düşürdüğü öğrenilen çetenin kızları aileleriyle tehdit ederek çalıştırdığı ve çok sayıda ilde 1 milyon lirayı bulan miktarlarda dolandırıcılık yaptığı öğrenildi.

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında, Türkiye’nin gündemine oturan sahte gelin çetesinin mağdurları artıyor.

Melisay adındaki genç kız 15 ilde 23 kişiyi toplam 825 bin TL evlenme vaadiyle insanları dolandırdı.

Çetenin Melisay gibi birkaç tane kızı ağına düşürdüğü öğrenildi. Çetenin kızları internet ortamında kandırarak ağına düşürdüğü belirlendi. Çetenin yine genç kızları ‘ailenizi öldürürüz’ diyerek tehdit ettiği de iddia edildi.

DENİZLİ'DEN DE ÇETE ÜYESİ VAR

Tüm ülkeyi saran sahte gelin çetesindeki bir üyeninde Denizli’nin Çivril İlçesi'nin bir mahallesinde Emirhan isimli kişi olduğu ortaya çıktı.

Gül (Cemile) isimli kadınla Serkan isimli eşinin de doğu illerinde dolandırıcılık çetesinde olduğu programda ortaya çıktı.

Programda gizli tanık ifadeleri ve mağdur kız olarak çok sayıda kişi evlilik vaadiyle dolandırdığı ortaya çıkan Melisay adındaki genç kız, çetenin doğudaki bazı illerde ellerinde çok sayıda kızı tuttuğunu iddia etti. Melisay, kendisinin de Emirhan ismindeki Denizli'nin Çivril İlçesi'nde yaşayan bir genç tarafından evlilik vaadiyle kandırılarak çetenin ağına düşürüldüğünü açıkladı.

23 Kişiyi Dolandıran Sahte Evlilik Çetesinin Denizli Detayı