Denizli'de bir markete giren 3 hırsız, 20 dakika boyunca içeride kalarak maddi değeri yaklaşık 20 bin TL olan sigara ve alkollü içecekleri çuvallara doldurdu. 3 hırsız daha sonra girdikleri kapıdan çıkarak kayıplara karıştı.

Olay, geçtiğimiz gece sabaha karşı 04: 00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Dedeler Mahallesi'nde meydana geldi. Sabaha karşı markete gelen 3 hırsız, ilk olarak kapıdan içeriye bakarak içeride kimsenin olup olmadığına bakıyor. Ardından ellerindeki tornavida ile kapıyı açmaya çalışan 3 kişi daha sonra kapıya yüklenerek kapıyı açıyor. İçeriye zorlanmadan giren ve başlarını maske ile kapatan hırsızlar ilk olarak sigaraların bulunduğu reyona yöneldi. Bu sırada bir arkadaşları kapıda nöbet tutan hırsızlar yanlarında getirdikleri çuvallara reyondaki sigaraları doldurdu. Büyük bir dikkatle tüm sigaraları çuvallara dolduran hırsızlar, ardından alkollü içeceklerin olduğu bölüme geçti. Burada da alkollü içecekleri çuvallara dolduran hırsızlar, markalarını beğenmedikleri bazı alkol ürünlerini ise almadı.

Sabah işyerine geldiğinde soyulduğunu anlayan işletme sahibi Ramazan Görel, büyük üzüntü yaşadı. Ramazan Görel, "Sabah geldiğimde özellikle sigara bölümünün tamamen boşaldığını gördüm. Hırsızlar kamera kayıtlarına göre 3 kişi içeriye giriyor. Sigara ve alkol ürünlerini alıyor. Hatta bozuk paraları da almışlar. Çuvallara doldurup daha sonra kaçmışlar. Alkol ürünlerinde beğenmedikleri markaları olduğu yere bıraktıkları da kamera kayıtlarında gözüküyor. Ben bu kişilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum"dedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.