Kaza, sabah saatlerinde Denizli-Ankara Karayolu Zeybek Kavşağı’nda meydana geldi. Denizli’den Ankara istikametine giden H.G. yönetimindeki 42 HS 835 plakalı otobüs ile bir yiyecek firmasında kurye olarak çalışan 19 yaşındaki Abdülkadir Kan’ın idaresindeki 20 BJT 79 motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikleti kullanan Abdülkadir Kan motosikletten fırlayarak sürüklendi.
Bu sırada otobüs şoförü aracını durdurarak 19 yaşındaki gencin yanına gitti. Kazayı görenler durumu polis ve ambulans ekiplerine haber verirken, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansa alınan Kan, hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.
Kazanın ardından polis ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yolu bir süreliğine trafiğe kapatan polis ekipleri, otobüs şoförünü ifadesini almak üzere Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Kazanın ardından otobüste bulunanlar yolcular da büyük üzüntü yaşarken, Abdülkadir Kan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.