Denizli'ye bağlı Uzunpınar Beldesi'nde yaşı henüz 15 olan D.A., uyguladığı şiddetten dolayı annesinin sığınma evine gitmesine sebep olan babası H.A'yı kardeşlerinin iki kardeşinin gözleri önünde av tüfeğiyle öldürdü.

Öldürülen baba H.A. çocukları tarafından hayvan terslerinin bulunduğu yere gömüldü. Olayın anlaşılması sonucu baba gömüldüğü yerden çıkarıldı. Sığınma evinde olan anne sinir krizi geçirdi.

Alınan bilgiye göre Denizli'nin Uzunpınar Beldesi'nde çiftçi olan H.A. (46) kaçırarak evlendiği G.A'dan 7 çocuğu oldu. 3 tanesi evlenen çocuklardan 1'i de evlatlık verildi, evde kalan çocukları D.A. (15), M.A. (12) ve M.A.'nın (9) yanında eşiyle sürekli tartışmaya başladı.

Sürekli tartışmanın sonucunda anne G.A eşini karakola şikayet etti. Şikayet sonrası baba H.A hakkında soruşturma açılırken G.A da devletin koruması altına alındı. Çocuklar da eğitim hayatlarına ara vermek zorunda kaldılar.  gören üç çocuk, okula devam edemedi. Çocuklardan ağabey D.A., iddiaya göre, gece saat 02.00 sıralarında eve gelen ve alkollü olduğu belirtilen babası H.A. tarafından dövüldü. D.A., dayak yedikten sonra evde bulunan av tüfeğiyle babası H.A.'nın başına ateş ederek öldürdü. Üç kardeş, daha sonra babalarının cesedini evin arkasında hayvan terslerinin bulunduğu alana çukur açıp gömdüler.

Daha sonra yaşadıklarını olayı halalarına anlattılar. Halaları da jandarma anlattı. Ekipler H.A'nın cesedini gömüldüğü yerden çıkarttı. Çocuklar karakola götürüldü. İfadesi alınan ağabey D.A annesinin ve kendilerinin sürekli babaları tarafından şiddet gördüklerini buna dayanamadığını ifade etti.