Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2si iş yeri, 2’si de oto hırsızlığı olmak üzere 4 olayında faillerini yakalayarak adalete teslim etti. Polis ilk olarak geçtiğimiz günlerde düz kontak yaparak çaldıkları araç ile bir müddet gezdikten sonra aracın iki hoparlörünü, araca ait akü ve teybini sökerek aracı terk edip kaçan 4 şüphelinin peşine düştü. Zanlılar araçtan sökmüş oldukları malzemeler ile birlikte yakayı ele verdi.  Adli mercilere sevk edilmiş 3hırsızlık zanlısı tutuklanarak  hapse gönderildi,

HIRSIZI HAPİSTE BULDULAR
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yine bir oto hırsızlığı yapan zanlıların peşine düştü. 2 gün önce kilitli vaziyette park halinde bulunan Tofaş Fiat Doğan marka aracı düz kontak yaparak çalan 3 kişiden 2’sini polis yine yakaladı.  Adli Makamlara sevk edilen 1 şüpheli Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Polis 3’ncü şahsın peşine düştü. Bu şüphelinin ise olaydan sonra karışmış olduğu başka bir suçtan dolayı tutuklandığı tespit edildi. Mağdurun aracı ise  bulunarak kendisine teslim edildi. 

KAÇAMADILAR
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphe üzerine takibe aldıkları bir aracı durdurdu. Yapılan aramada  araç içerisinde bir adet 82 ekran LCD televizyon, bir adet 7.65mm. tabanca ve 20 gr.  esrar maddesi bulundu. Lcd televizyonun yapılan araştırmasında ikametten çalıntı olduğu belirlenirken, sahibi bulunarak geri iade edildi.  3 şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi. Olay ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklanırken diğer ikisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.  

İŞ YERİNE GİRDİLER
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, işyerinden hırsızlık olayının üzerine olayı gerçekleştirenleri bulmak için harekete geçti. Kısa zamanda da  iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren 4 şüpheli kıskıvrak yakalandı. 4’ü de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Denizli polisi, 4 ayrı olayda toplam 14 kişiyi yakalayarak adalete teslim etti. Mahkeme ise 14 hırsızlık zanlısından 10’unu tutuklayarak cezaevine gönderirken. 4’ü ise tutuksuz olarak yargılanmasına karar verdi.