HABERDENİZLİ.COM

Kaza gece saatlerinde Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi Gülistan Caddesi’nin 3081 Sokak ile kesiştiği kavşakta meydana geldi. Kontrolsüz bir kavşak olduğu için sık sık kazaların meydana geldiği yerde Ertan Tara’nın kullandığı otomobil Mehmet Yıldız’ın kullandığı otomobille çarpıştı. Çevrede büyük paniğe neden olan ve bomba gibi patlamış etkisi yaratan kazada iki aracın içinde bulunan sürücülerle birlikte, Ahmet, Fatmaana, Birgül (38), Baran (15) ile Halis Boran Yıldız(13), Süheyla (40), Betül (8), Berra (14) ve Mustafa Yasin Tara (6) yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çok sayıda ambulansın sevk edildiği kaza yerinde bulunan yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan Birgül Yıldız, Denizli Devlet Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Birgül Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada ağır yaralanan Halis Baran Yıldız ise tedavi gördüğü hastanede, hayata 7 gün tutunabildi.

Cumartesi günü hayata gözlerini yuman 15 yaşındaki Baran Yıldız, Bahçelievler Mahalle Camisinde kılınan öğle namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Ağır yaralılardan amcası Mehmet Yıldız’ın ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.