Denizli'nin Sarayköy İlçesi Tosunlar Mahallesi'nde 12 yıl yıllık evli İbrahim Sarıçiçek eşi Fatma Sarıçiçek ile 12 sonra tekrar düğünlerini tazelediler.

HABERDENİZLİ.COM / Zekican Şenkaya

Denizli'nin Sarayköy İlçesi Tosunlar Mahallesi'nde 12 yıllık evli olan İbrahim Sarıçiçek (37) ve eşi Fatma Sarıçiçek (35) 12 yıl sonra tekrar dünya evine girdi. Ailesi, akrabaları ve mahalle halkı tarafından güzel karşılanan düğüne çok sayıda vatandaş katıldı.
12 YIL SONRA TEKRAR DÜĞÜN TAZELEDİLER
12 Yıllık evli olan çift tekrar düğün yapmaya karar verdi. Sarıçiçek çifti, "12 yıl sonra tekrar düğün evine girmek nerden aklımıza geldi dersen, ilk zamanlarda aklımızda istediğimiz gibi bir düğün olmadı. Bunun için tekrardan düğün yaptık. Daha önce eşimle aramızda kötü durumlarda geçti. Ayrılık eşiğine geldik tekrardan düğünü yaparak mutluluğumuzu ve aşkımızı tazelemiş olduk" dedi.
AİLEMİZ YANIMIZDA OLDU
Sarıçiçek çifti, "Yani ailemiz hiç bir tepki vermeyip yanımızda oldu. Tekrar düğün yapmamızı olumlu ve güzel karşıladılar." ifadelerini kullandı.
BU KEZ DANS KURSUNA GİTTİK
Dans kursuna giden Sarıçiçek çifti, "12 yıl sonra tekrar düğün yaptık bu kez hazırlıklı olmak için dans kursuna gittik. Dans eğitiminde düğünde daha güzel oynamak için kendimizi geliştirdik" dedi.
KEŞKE BENDE EŞİMLE YAPSAM
İş arkadaşı Yıldıray Erbaş, "tepkim olumlu oldu, çok güzel benimde hoşuma gitti. Keşke bende eşimle yapsam mı diye düşündüm. Güzeldi arkadaşımızın düğününde oynadık eğlendik. Kırgınlıkları barıştırmak için güzel bir yöntem" diye konuştu.

ARKADAŞI ŞOK OLDU!
Diğer iş arkadaşı Selahattin, "İlkte kendisinin evlendiğini bilmiyordum. Acaba dedim kendi evlatlarını falan mı evlendiriyor sandım. Sonradan kendisinin evlendiğini duyunca şoka girdim. 12 yıl sonra karısıyla düğün tazelediklerinden haberim yoktu" dedi.

Gelin Arabasının arkasındaki yazı 'anamın ilk gelini, Sultanımı aldım' yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Düğünde bir çok yöresel halk oyunları oynanırken dolarlar havada uçuştu. Düğün ise halayın ardından son buldu.