Aqua Park dünyasının zengin eğlence seçeneklerini en iyi şekilde sunan, eğlence dünyasının kapılarını açan Aqua Garden Otel, yeni sezonda misafirlerini bekliyor. 5 kaydıraklı havuza sahip, 600 metre kare havuz alanı ile sıcak yaş günlerinde eğlenerek serinleme fırsatı veren Aqua Garden Otel’de havuz giriş ücret ücreti 50 TL olarak belirlendi. Kafeteryada yanlısı yemek dışında birbirinden çeşitli fastfood ürünlerinin de müşterilerine sunan işletme, 1 Temmuz tarihine hazır. 

KONAKLAMA OLANAKLARI

Aqua Garden Otel’de eğlencenin ardından dinlenmek isteyen misafirler için ise uygun fiyatlı odalar mevcut. 35 oda kapasiteli Aqua Garden Otel, 120 yatak kapasitesi ile misafirlerini konforlu bir şekilde ağırlıyor.

CORONA VİRÜS İLE MÜCADELE EDİYOR!

Corona virüs salgının ilk günlerinden itibaren misafirlerin sağlığı için çalışan Aqua Garden Otel, temizlik ve hijyende titiz davranarak, Bakanlık tarafından belirlenen Covid-19 hijyen adımlarını devreye aldı. Kurulduğu günden bu yana 100’e yakın çiftin mutluluğuna ortak olan ve ev sahipliği yapan Aqua Garden Otel, bu yıl da genç çiftlerin hayali olan düğün törenlerini üstlenmeye devam ediyor. 

1 TEMMUZ’A HAZIRIZ

Denizli Halkını beklediklerini ifade eden İşletmeci Burak Kocademir, Denizli’de 4 yıldır işletmecilik yaptıklarını anlatarak otel ve düğün salonu yanında Aqua park ile serinlerken eğlence imkanı sunduklarını söyledi. Kocademir, “1 Temmuz sonrası için her türlü önlem alındı. Bizler halkımızı bekliyoruz. İzmir Burak Turizm girişimi ile hizmete açtığımız işletmemize gönül rahatlığı ile gelebilirler” dedi.

AQUA GARDEN KAPILARINI AÇIYORAQUA GARDEN KAPILARINI AÇIYORAQUA GARDEN KAPILARINI AÇIYORAQUA GARDEN KAPILARINI AÇIYORAQUA GARDEN KAPILARINI AÇIYOR