Hava sıcaklığının geceleri 0 dereceye düştüğü Antalya’da, sokakta yaşayan evsiz vatandaşlar için bakım evi oluşturuldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokakta yaşayan evsizleri, sıcak bir yuvaya kavuşturdu. 
Tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da soğuk hava etkisini sürdürürken, hava sıcaklığının -2 dereceye düştüğü kent merkezinde, barınacak yeri bulunmayan kimsesiz vatandaşlara Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kucak açtı. Ekipler, kendilerine başvuran ya da duyarlı kişiler tarafından yerleri bildirilen vatandaşları özel araçlarla bulundukları yerlerden aldı. 
Kalacak yerleri olmayan 12 kişi, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi yerleşkesi içindeki ek binada ağırlanırken, sıcak ve temiz yataklarda yatmanın, çaylarını yudumlayarak televizyon izlemenin keyfini yaşadı. Evsizlere barınma ve yemek ihtiyaçlarının yanı sıra sağlık hizmetinin de verildiği belirtildi.
Büyükşehir Belediyesinin sağladığı imkandan faydalanan 60 yaşındaki Muammer Gürkan, kendini evinde gibi hissettiğini belirterek daha önce Atatürk Devlet Hastanesi’nin bahçesinde kaldığını söyledi. Şu anda iyi bir ortamda olduklarını ifade eden Gürkan, "Burada sıcak yemek yiyoruz. Çay içiyoruz. Yatıyoruz. Televizyon izliyoruz" dedi.
Yetkililer, vatandaşların gördükleri evsizleri 249 54 30 ile 325 71 72 numaralı telefonları arayıp bildirmelerini istedi.