HABERDENİZLİ.COM

Yeni bir yasama dönemi ile birlikte Türkiye’nin yeni yönetim sistemine geçişinde görev yapacak olmanın gururu ve heyecanını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Aynı zamanda böylesine tarihi bir süreçte görev almanın ağır sorumluluğunu da omuzlarımızda hissediyoruz. Yüreğimiz hizmet aşkıyla çarpıyor. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Türkiye’yi güçlü yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Genel seçimlerde seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 27. Yasama döneminde görev yapmaya hak kazanan milletvekilleri kayıtlarını yaptırıyor. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek kaydını yaptırdı. AK Parti İl Teşkilatından İl Başkan Yardımcıları Halil Turan, Ali Taşevli, Bayram Ali Çoban ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Tin’de  Şahin Tin ve diğer AK Parti Denizli Milletvekillerini yalnız bırakmadı. 

“MİLLETİMİZ DUALARINI ESİRGEMESİN”

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleriyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını söyleyen AK Partili Şahin Tin, “Her yeni başlangıç beraberinde yeni umutları da getiriyor. Biz iktidara geldiğimizden bu yana vatanımız için hep güçlü Türkiye umuduyla çalıştık, ülkemizi bugünlere getirdik. Heyecanlıyız, coşkuluyuz. Yüreğimiz, Türkiye’mize hizmet etme aşkıyla çarpıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni bir yasama dönemine başlamanın yanında, ülkemiz yeni bir yönetim sistemine geçiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş ve uygulanma sürecinde, böylesine tarihi öneme haiz bir dönemde görev yapacak olmanın da gururunu yaşıyorum. Aynı zamanda bunun ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Bugün diğer AK Parti Denizli milletvekili arkadaşlarımız Cahit Özkan, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile birlikte kayıtlarımızı yaptırdık. Kendileri ile Denizli’miz ve ülkemiz için omuz omuza vererek çalışacağız. Çok şanslıyız. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Böylesine güçlü bir lider ve usta ile çalışacak olmanın ayrıcalığını yaşayacağız. Türkiye’yi güçlü yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bize güvenen milletimize, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mahcup olmayacağımıza inanıyorum. Milletimiz de dualarını esirgemesin. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.