Haberdenizli.com

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yayımladığı mesaj ile 2018 yılını değerlendirdi ve 2019 yılına dair beklentilerini paylaştı. 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “2018 yılını ardımızda bırakarak yepyeni bir yıla, 2019 yılına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu huzurlu ve bereketli bir yıl yaşamalarını temenni ediyor, yeni yılın hayırlı ve güzel bir gelecekle kucaklaşmaya vesile olmasını diliyorum” dedi.

“Denizli’mizin Haklarını Savunduk”

AK Partili Şahin Tin, Denizli Milletvekili olarak 2018 yılını verimli geçirmenin ve her gününü millete hizmete adamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Milletvekili Şahin Tin, “2018 yılı bizim için dolu dolu geçti. Denizli’mizde birçok etkinliğe iştirak ettik. Milletimizin mutlu ve hüzünlü gününde her an yanında olmaya çalıştık. Bununla birlikte Ankara’da milletimizin sesi soluğu olmaya, sorunlarına çareler aramaya gayret ettik. Başta Gazi Meclisimizin Genel Kurulu olmak üzere Komisyon toplantılarına aktif katılarak, yapılan yasal düzenlemelerde milletimizin haklarını korumak ve savunmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmanın gayretinde olduk. Ayrıca ilimize gelmesi için gayret sarf ettiğimiz yatırımların planlanması ve uygulanması konusunda ısrarlı takibimizi sürdürdük. Bakanlıklarla sürekli görüşmeler yapıp ilimizin hak ettiği hizmetlere kavuşmasının önünü açtık” ifadelerini kulladı. 

“Hiç Bir Saldırıya Sessiz Kalmadık”

2018 yılında da önceki senelerde olduğu gibi Türkiye’yi büyütmenin, daha da güçlendirmenin derdinde olduklarını belirten Tin, “Tüm gayretimiz milletimizin ve ülkemizin selameti için oldu. Bu uğurda atılması gereken adım her ne ise o adımı attık. Ülkemizin huzuruna ve güvenliğine yönelik saldırılara karşı sessiz kalmak bir yana milletimizin eli, dili ve gönlü olduk. Ülkemize saldıran iç ve dış mihraklara karşı değerlerimizi en üst seviyede koruyup, savunduk. Ülkemize düşmanlık besleyenlere karşı her türlü cevabı hak ettikleri dilden, anlayacakları şekilde verdik. Bu süreçlerde kahraman güvenlik güçlerimizin gerek sınırlarımız içinde, gerekse sınırlarımızın dışında, tüm terör örgütlerine yönelik gece gündüz, kar kış demeden verdiği amansız mücadele takdire şayandır. Bugün mutlu ve güvenli bir şekilde 2019 yılına ayak basabiliyorsak şüphesiz kahraman Mehmetçiklerimizin, polislerimizin bunda payı büyüktür. Bu vesileyle vatanımız için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum” dedi.

“Savunma Sanayimizi Büyüttük”

“İstiklalimizi ve istikbalimizi güvence altına alabilmek için özellikle savunma sanayi alanında büyük hamleler gerçekleştirdik” diyen Tin, “Türkiye olarak zor bir coğrafyadayız. Bu nedenle ülkemizi özellikle savunma sanayi alanında büyütmemiz gerektiğine inanıyoruz. Savunma sanayisi güçlü ülkeler kendi özgürlüklerini, kendi bağımsızlıklarını yüksek sesle haykırabilen ülkelerdir. Bu nedenle 2018 yılında savunma sanayi alanında ciddi atılımlar yaptık. Yüksek teknolojiye dayalı ürünlerin üretiminde daha iyi seviyelere ulaştık. Bu bağlamda 2019 yılında da yine 2018 yılında olduğu gibi enerji, savunma sanayi ve yüksek teknoloji konularında projelerimizi hayata geçirmekten geri durmayacak ve hatta daha yeni güçlü projeler geliştirerek büyük hamleler ortaya koymanın gayretinde olacağız. Türkiye olarak daha güçlü ve yepyeni projeleri hayata geçirme konusunda son derece kararlıyız. Milletimiz tarih boyunda yedi düvele karşı verdiği mücadelede nasıl her daim muzaffer olduysa, bundan sonra da milletimizin boynu asla bükülmeyecektir. Bu uğurda her ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Ayak Oyunlarına Papuç Bırakmadık”

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişin yapılması itibariyle de 2018 yılının ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Tin; "Türkiye kendisini tüm unsurlarıyla birlikte yeni sistem ile güvence altına almıştır. Yeni hükümet sistemi ülkemizin sigortası olmuştur. Hainleri korkutan dostlara güven ve gurur veren bu düzenleme milletimizin de desteğiyle ülkemize yepyeni bir kapıyı aralamıştır. Elbette her şeyi çözmüş ve müreffeh bir Türkiye hedefini tam manasıyla yakalamış değiliz. Çünkü bizim bu yükselişimizi ve büyümemizi istemeyenler dört bir koldan saldırılarını sürdürüyorlar. Ekonomik saldırı hamlelerinin yanı sıra siyasi olarak da bizi köşeye sıkıştırmak için manevralar, planlar yapıyorlar. Ancak milletimizin güvendiği ve desteğini her zaman açıkça ortaya koyduğu başta Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları bu ayak oyunlarına pabuç bırakmamış, her gelen saldırıyı püskürterek Türkiye’nin yolunu açmayı başarmıştır. 2019 yılında da AK Parti iktidarının bu sarsılmaz iradesi ve güçlü duruşu, milletimizin göğsünü kabartmaya ve güvenini kazanmaya devam edecektir” dedi. 

“Asla Pes Etmedik, Etmeyiz De”

Tüm zorlukların üstesinden birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ederek gelmeye devam edeceğiz diyen Tin; “Her zorlu sürecin sonunda bir aydınlık elbet vardır. Biz buna inanıyoruz. Ne kadar ağır saldırılara maruz kalırsak kalalım, bu badireleri aşma gücü ve kudretine sahip olduğumuzu biliyoruz. Çünkü Türkiye şanlı tarihinden ve medeniyetinden aldığı ağır sorumluluğu omuzlarında taşırken hiçbir zorluk karşısında asla pes etmemiş, İslam coğrafyalarında yaşayan Müslüman kardeşlerimize de yepyeni bir ufuk çizmiştir. Yakılan her meşalenin ışığı mazlumlara umut olmaya, yepyeni bereket pınarlarının önündeki engelleri bir bir kaldırmaya vesile olmaya devam edecektir. Bu vesileyle 2018 yılında yaşadığımız üzücü hadiselerin 2019 yılında yaşanmaması temennisiyle 2019 yılının bereketli ve güzel bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.