HABERDENİZLİ.COM

İlk olarak New York’a giden Dr. Ramazanoğlu’nu vatandaşlar yoğun ilgi ile karşıladı. Ardından New Jersey Eyaleti’ne hareket eden Dr. Ramazanoğlu, AK Parti Kuzey Amerika Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Levent Ali Yıldız, Kadın Kolları Teşkilatı, ABD MÜSİAD Başkanı ve beraberindeki heyet ile seçmenlere yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

‘’1982 Darbe Anayasası:  Deli gömleği’’
Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarının müjdecisi olduğunu söyleyen Dr. Ramazanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; Sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın selamlarını getirdim.  16 Nisan’da Türkiye içinde bulunduğu deli gömleği diye tabir ettiğimiz darbe anayasasından kurtulacak inşallah. Yeni sistem ile Milletimiz vesayet odaklarını ortadan kaldırıyor.. Hızlı karar almak için kurumsal demokrasi için Büyük Türkiye için  Evet.

Dr. Ramazanoğlu daha sonra New York Başkonsolosu Ertan Yalçın’ı ziyaret edip Referandum hazırlıkları hakkında bilgi aldı, Konsoloslukta Vatandaşların oy kullanacağı yeri inceledi. Aynı gün Brooklyn’e hareket eden Dr. Ramazanoğlu burada vatandaşların geniş katılımı ile bir referandum bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dr. Sema Ramazanoğlu’nun ertesi gün durağı Chicago oldu. İlk olarak Başkonsolos Umut Acar’ı ziyaret eden Dr. Ramazanoğlu referandum hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Chicago’da Türk Camii ve Külliyesi’ni ziyaret eden Dr. Ramazanoğlu daha sonra ABD Zekat Vakfı Başkanı, Arakanlı, Suriyeli Mülteci temsilcileri, Filistin Hakları Savunucuları ve Nation of Islam temsilcilerini kabul etti.
‘’Los Angeles’a ilk ziyaret Dr. Ramazanoğlu’dan’’

Chicago’dan bir sonraki durağı daha önceki yıllarda üç diplomatın  şehit düştüğü Los Angeles olan Dr. Ramazanoğlu,ilk olarak Başkonsolos Raife Gülru Sezer’i ziyaret etti. Ardından TURCA derneği Başkanı Avukat VakkasDoğantekin’in düzenlediği yoğun katılımlı bir salon toplantısı gerçekleştiren Dr. Ramazanoğlu burada bilgilendirmelerde bulundu, Vatandaşların sorularını cevapladı, dertlerini dinledi  Dr.  Sema RAMZANOĞLU AK Parti’den siyasi bir heyet olarak ilk defa Los Angeles’ı ziyaret ediyor olmasından dolayı yoğun bir ilgi ile karşılaştı. 

Dr. Sema Ramazanoğlu ertesi gün Los Angeles’ten San Francisco’ya uçtu. Türk Amerikan Diyanet Merkezi ziyaretinde Vatandaşlarla bir araya gelen Dr. Sema Ramazanoğlu talepleri dinledi. Daha sonra yoğun katılımlı bir salon toplantısına katılan Dr. Ramazanoğlu bilgilendirmelerine devam etti.
Dr. Sema Ramazanoğlu’nun ABD’deki son durağı Washington DC oldu. Maryland eyaletinde Başkonsolos Serdar Kılıç’ı ziyaret edip, referandum hazırlıkları hakkında bilgi alan Dr. Ramazanoğlu, MÜSİAD Başkanı, Türk Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti ve STK’lar ile bir toplantı gerçekleştirdi. Dr. Ramazanoğlu bu toplantıda ABD’de yaşayan vatandaşların çocuklarının ana dillerinin yaşatılması ve aldıkları eğitimlerin önemine vurgu yaptı.

‘’Yurda döndü, Denizli’ye hareket etti’’
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu yurda dönüşünün akabininde bilgilendirme programları kapsamında Denizli’ye hareket etti. Dr. Ramazanoğlu  Çal ve Honaz ve Denizli Merkez’de vatandaşlara Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmeler yapacak.