AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partili gençlerin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü’ne katıldı. Denizli Valiliği önünden 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na kadar olan yürüyüşte Milletvekili Şahin Tin, gençlerin coşkusuna ortak oldu. Gençler yürüyüş boyunca, “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Ne Mutlu Türküm Diyene”, “AK Gençlik Yorulmaz Liderini Bırakmaz” ve “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları attılar. Yürüyüşe katılan gençler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanındaki Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudular. AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut ve yönetiminin öncülük ettiği yürüyüşe, Alperen Ocakları İl Başkanı Yasin Yolcu ve yaklaşık 3.000 civarında genç katıldı. 

“GENÇLERE GÜVENİMİZ PERÇİNLENDİ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, gençlerin yüreklerindeki coşkuyu, gözlerindeki pırıltıyı görmenin kendisini gelecek adına daha da umutlandırdığını belirterek, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mili cesareti yüreğinde kıpır kıpır büyüyen gençlerimizin açtığı dev Türk bayrağı eşliğinde bir yürüyüş gerçekleştirdik.  Partimiz gençlik kollarının düzenlemiş olduğu bu gençlik yürüyüşünde Türkiye’nin bileğini hiç bir gücün bükemeyeceğini Denizli’den gençlerimiz ile birlikte haykırdık. Gençlerimize olan güvenimiz perçinlendi. Gençliğimizin yüreğinde taşıdığı milli heyecan bizi daha da cesaretlendirdi. Bilinmelidir ki, başta Atatürk olmak üzere atalarımızın bizlere bıraktığı bu tarihi mirası geleceğe taşımaya sonuna kadar kararlıyız” dedi.

“GELECEK KORKUMUZ YOK”

Gençliğini iyi yetiştirmiş, milli ve manevi hasletlerle donatmış milletlerin gelecekten korkusu olmayacağını vurgulayan Milletvekili Şahin Tin, “Bizim gençlerimize güvenimiz tamdır. Çünkü Atatürk’ün ifade ettiği gibi muhtaç oldukları kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. İmanlarından da şüphemiz yoktur” diye konuştu. 

“BU ŞUUR VE İNANÇ GENÇLERİMİZDE VAR”

Son olarak gençlere seslenen Milletvekili Şahin Tin; “Genç Kardeşlerim; Gazi Mustafa Kemal Atatürk siz gençlere hitabında birinci vazife olarak Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa görevi vermiştir. Bu şuur ve inancı sizlerde görüyor olmak bizleri gururlandırmaktadır. Bu vesileyle bir kez daha sizleri yürekten selamlıyorum” dedi.