Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cahit Özkan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları ve partililer Denizli AK Parti İl Başkanlığında referanduma bir hafta kala yeni tanıtım çalışmasının tanıtımını yaptılar. “Evet de gülümse” isimli çalışma kapsamında işyerlerine ve reklam panolarına bu afişlerin asılacağını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin Pazartesi günü yeni bir sabaha uyanacağını belirterek “Türkiye bedel ödediği tüm hastalıklardan kurtulacak.” dedi.

“Türkiye ortalamasını geçmek istiyoruz”

Denizli AK Parti olarak referandum çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Zeybekci, “aldığımız son veriler sevindirici. Referandumda Denizli olarak Türkiye ortalamasının bir tık üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız bu yönde ilerliyor.” diye konuştu. 

Sosyal medya çalışmalarının da istenilen başarıya ulaştığını söyleyen Zeybekci, Denizli İl Başkanlığı tarafından ‘Evet’ klibinin  1 milyondan fazla izlendiğine dikkat çekti.  16 Nisan’dan sonra tüm siyasi aktörlerin halkla bütünleşeceğini söyleyen Zeybekci, “tüm siyasiler güleryüzlü davranmak zorunda ve Türk halkının değerleriyle barışmak zorunda olacak.” İfadelerini kullandı.