Anayasa paketinin oylamaya sunulacağı 16 Nisan’daki referandum öncesi AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki çalışmalarını sürdürüyor. Sarayköy’de bulunan ve Denizli’nin en büyük entegre tekstil işletmelerinden olan Menderes Tekstil’i ziyaret eden Ramazanoğlu, işçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İLK GÖREV SANDIĞA GİTMEK

İlk görevin oy kullanmak için sandığa gitmek olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Ramazanoğlu, Anayasa değişikliğinin kabul edilmesi durumunda Güçlü bir Türkiye doğacağını söyledi.Ramazanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

MİLLİ GELİRİMİZ ARTSIN DİYE EVET

“Güçlü bir hükümeti niçin istiyoruz. Çünkü güçlü bir hükümet güven demek, istikrar demek... Güven ve istikrarın olduğu bir Türkiye; gelişen bir Türkiye demek, milli geliri artan bir Türkiye demek. Milli gelirimiz 10 bin dolar civarında ama yetmez. 40-50 bin dolar olan ülkeler var. Onlar gibi olmamamız için bir neden yok. 

MİLLİ İRADEYLE YAPILMIŞ ANAYASA

Bunun için bize dar gelen darbe anayasasını üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle yaptığı yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz.” 

İŞÇİLERDEN SICAK KARŞILAMA

Ramazanoğlu, Menderes Tekstil’in yanı sıra Zorlu Tekstil, Egem Tekstil ve Gelin Tekstil fabrikalarını ziyaret etti. İşçiler tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Dr. Ramazanoğlu, burada da yeni Anayasa’yı anlattı ve evet oyu istedi.