HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, eğitim konusundaki hassasiyetini bir kez daha gösterdi. Pamukkale için vizyon projeleri içinde eğitime özel yer ayıran Örki, “Pamukkale’ye dünya standartlarında okullar yapacağız, hiçbir çocuğumuz çağın gerisinde kalmayacak, dünyaya yön verecek evlatlar yetiştireceğiz” dedi.

Pamukkale'nin her mahallesinde vatandaşlarla iç içe olan, bölge ahalisinin istek ve sorunlarını dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Deliktaş'ta mahalle mitingi düzenledi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Örki'ye AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ve teşkilat mensupları eşlik etti. Başkan Adayı Örki proje ve çalışmalarını vatandaşlara anlatırken, katılımcıların sorularını da bir bir yanıtladı. Pamukkaleli vatandaşların kararını verdiğini ifade eden Başkan Adayı, "Artık salonlara sığmıyor, buluşmalarımızı sokaklarda yapıyoruz. Sizlere sevgi ve muhabbetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Görüyorum ki Pamukkale kararını vermiş, bu coşku bize 31 Mart zaferini müjdeliyor" dedi.

avni örki
 
EĞİTİMDE DE MARKA VE VİZYON BİR KENT
Belediye olarak eğitime sonsuz destek vereceklerini ifade eden Örki, "Pamukkale İlçemizde eğitime sonsuz destek vereceğiz. Belediye olarak hem çocuklarımızın, hem de ebeveynlerimizin mutluluğunu sağlamak için anaokulları ve kreşler yapacağız. Özellikle Dünya vizyonuyla ilçemizi imar ve ihya edeceğiz. Her alanda olduğu gibi Pamukkale'nin eğitimde de marka, vizyon bir kent haline gelmesi için canla başla çalışacağız. Pamukkale'nin ihtiyacı olan bölgelerinde en az 2 tane olmak üzere modern, dünya çapında, günümüzün teknolojisiyle donatılmış okullar inşa edeceğiz. Yüksek teknolojiyle harmanlanmış bu okullarımız çocuklarımızın kendilerini Dünya'ya hazırlayacakları, gelişimlerini en iyi seviyede yapacakları bir dizaynda oluşacak. Bu projeleri hayata geçirirken hep çocuklarımız Dünya'dan geri kalmasın, başka ülkelere imrenmesin ve çağın gerisinde kalmamasını amaçladık. Hedefimiz çocuklarımız bizim yaşadığımız sorunları yaşamasın, bizim çektiğimiz zorlukları çekmesin. Bu şuurla istiyoruz ki Pamukkale'nin evlatları Dünya'ya yön versin, yaptıklarıyla diğer insanlara örnek olsun. Biz bugünün değil, yarının Pamukkalesini tahayyül ediyoruz" diye konuştu.

avni örki

avni örki

avni örki

avni örki