HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, gençlerle Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Cafe'yi ziyaret etti. Pamukkale'de yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Cafe'yi ziyaret etti. 
Ziyarete İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Down Cafe'de çalışan +1 özel insanlar, Örki’ye yoğun sevgi gösterdi. Örki,"Down Cafe gerçekten çok güzel ve farkındalık yaratan bir proje. Ailem ve sevdiklerimle buraya sık sık geliyorum. Zaman zaman yurt dışından gelen misafir ve işadamlarımızı da buraya getiriyorum. Gerçekten hayran kalıyorlar. Ben tesisten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

"SİZİN FİKİRLERİNİZ, YORUMLARINIZ VE GENÇ BAKIŞ AÇINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"

Gençlerle her zaman bir araya gelmekten oldukça mutlu olduğunu ifade eden Başkan Adayı Örki,"Şimdi olduğu gibi inşallah 31 Mart'tan sonra da sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Belediye olarak siz gençlerle ortak projeler üreteceğiz. Gençlik anlamında, eğitim anlamında ne yapacaksak Pamukkale'de yaşayan siz gençlerle birlikte bir araya gelerek yapacağız. Sizin fikirleriniz, yorumlarınız ve genç bakış açınız bizim için çok değerli. Gelecek sizlerin olacak ve biz o geleceği daha aydınlık, daha sağlam temeller üzerine kurulu olması için gece gündüz çalışacağız. Bundan emin olun” dedi.

"BİZ HER DAİM YANINIZDA VE DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ."

Gençlerin kendini hayata ve geleceğe hazırlayabilmesi için her daim destekçileri olacaklarını belirten Örki,"Gençler, Dünya çok hızlı bir şekilde ilerliyor ve gelişiyor. Bu yüzden kendimizi çok iyi geliştirmeliyiz. Biliyorsunuz bizim 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Bu hedeflere hep birlikte millet olarak gayret edersek ulaşabiliriz. Kendimizi öyle bir yetiştirmeliyiz ki, dünya bize hayranlıkla bakmalı. Bol bol okuyun, Dünya'daki gelişmeleri takip edin, yabancı dil öğrenin. Biz her daim yanınızda ve destekçiniz olacağız" İfadelerini kullandı. 

"ÖNÜNÜZÜ AÇMAK BELEDİYE OLARAK BİZE DÜŞÜYOR"

Eğitim projeleri ile ilgili de bilgi veren Pamukkale Başkan Adayı Örki,"Kendinizi geliştirirken karşılaştığınız sorunlarda veya eksik kaldığınız noktalarda önünüzü açmak belediye olarak bize düşüyor. Vizyonel eğitim, spor ve sanat alanında projelerimiz var. 6 farklı yabancı dilde yabancı dil kursları vereceğiz. Tamamen ücretsiz olacak bu kurslarımızda gençlerimiz öğrenmek istediği yabancı dilin eğitimini alacak. Ayrıca meslek edindirme kurslarıyla da Pamukkaleli gençlerimizin iş hayatında aranan insan haline gelmesini sağlayacağız. Tam 20 farklı branşta sertifikalı iş edindirme kursları vereceğiz. Her bir gencimizin daha iyi bir geleceğe ulaşabilmesi için yoğun mesai harcıyoruz." dedi.

DENİZLİSPOR FORMASI HEDİYE ETTİ

Öte yandan Başkan Adayı Örki, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitleri Meydanı'nda bulunan Denizlispor'un seyyar satış mağazası Gezici Store'dan geçtiğimiz günlerde Denizlispor'un lisanslı formasını satın almıştı. Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Furkan Rencber sosyal medya üzerinden bu paylaşımı görmüş ve Örki'ye sosyal medyadan mesaj atarak formayı kendisine hediye etmesini istedi. Örki, formayı genç öğrenciye hediye etti.