HABERDENİZLİ.COM

Milletimiz sandıkta tercihini 16 yıldır olduğu gibi bu defa da kavgadan değil hizmetten yana kullanmıştır. Kazanan demokrasimiz olmuştur, kazanan hizmet siyaseti olmuştur. Kazanan milli iradenin üstünlüğü olmuştur, kazanan Türkiye olmuştur, kazanan Türk milleti olmuştur. Kazanan bölgemizdeki tüm mağdurlar olmuştur, kazanan dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Bizlere bugünleri gösteren Rabbimize hamt ediyorum. Bizleri milletimize mahcup etmeyen Rabbimize hamt ediyorum. Bizleri kalbiyle ve gözüyle ülkemizi takip eden kardeşlerimize mahcup etmeyen Rabbimize hamt ediyorum.

Bize verilen bu göreve ve milletimizin, Denizli halkının sevgisine layık olabilmek için daha çok gayret göstereceğiz. Sizlerin güvenine karşılık verebilmek için daha çok ter dökeceğiz. Sizlerin desteğinin hakkını verebilmek için daha çok mücadele edeceğiz. Sandıkta bize verdiğiniz güçle ülkemizi 2023 hedeflerine inşallah hep birlikte ulaştıracağız.

ÖNCE ALLAH’A SONRA MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ

Biz önce Allah’a, sonra milletimize güveniyoruz. Sırtını terör örgütüne yaslayanların, sırtını şu veya bu devlete dayayanların asla anlamadıkları ve anlayamayacakları bir şey varsa, o da milletimizin zorluklar karşısında neler yapabileceğidir. Birinci Dünya Savaşı’nda bunu anlayamayanlar 3-4 milyon kişilik ordularıyla bizi boğmaya çalıştılar, fakat son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna vesile oldular. Şimdi de inşallah hep birlikte yeni Türkiye’nin inşası sürecindeyiz. Önümüzü kesmek için kurdukları tuzaklar inşallah önümüze yeni ve daha büyük yollar çıkartacaktır.  24 Haziran ülkemiz için dönüm noktası olacaktır.

2023 HEDEFLERİMİZE ULAŞMA KONUSUNDA KARARLIYIZ

Biz her durumda şunu belirtiyoruz ki; 2023 hedeflerimize inşallah ulaşma konusundaki kararlılığımızda en küçük bir eksilme, en küçük bir gerileme söz konusu değildir. 2002 yılı Türkiye’sine bakan birinin, bugünkü Türkiye’yi hayal dahi etmesi mümkün değildi. Bugün 2023 hedeflerimize ulaşma konusunda çok daha fazla ümitvar olmamızı sağlayacak bir yerde bulunuyoruz, bunu da özellikle bilmenizi istiyorum. Biz gelişen, hep ileriyi hedefleyen bir Türkiye’nin hayalil ile başladık bu yola. Ve milletimizle birlikte hamdolsun bu yolda emin adımlarla yürüyoruz.

DENİZLİ’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bir taraftan Çameli, Güney, diğer taraftan Çivril, Beyağaç, Kale ve diğer bütün ilçelerimizin en ücra mahallelerinde bile yaşayan kardeşlerimize kadar bütün vatandaşlarımıza ulaşmak, problemlerine çözüm bulmak için koşturacağız. Ayrıca katılımcı demokrasinin gereği olarak esnafın ve toplumsal çevrenin sıkıntılarını en iyi şekilde tespit ederek, onların sorunlarına ilişkin en kesin çözümleri ortaya koyan meslek odası, sendika ve vakıflarla bir araya geliyoruz. Tüm ziyaretlerimiz de memleketimizin sıkıntılarını ilişkin çözümleri tartışıyoruz. Bu ziyaretler bizlere doğru noktalarda doğru çözüm fırsatları da vermektedir. Bizim genel anlamda yapacağımız siyaset memleketimize hizmet siyasetidir.” diye ifade etti.