O kara gecede halk, vatan ve bağımsızlık derdine düşmüşken, Tv karşısında kahve yudumlayan, havaalanının arka kapısından kaçan, tankların sokakta halkı ezdiği sırada, “dikkatle izliyoruz” açıklaması yapanların, bizim gibi düşünmesini beklemiyoruz.”dedi.
 

“FETÖ PARTİ KURSA, KENDİNİ ANCAK BU KADAR SAVUNURDU!”

Fetö’ nün 2010 yılında kaset kumpası ile dizayn ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nin, bu süreçten sonra rotasını Fetö’ ya çevirdiğine değinen Özkan, “Gerek Gezi gerekse 17-25 aralık olaylarında Feto servisleri ile birlikte faaliyet gösteren CHP’nin terör vesayeti altına girdiği açıkça ortaya çıktı. Genel başkanları FETÖ’ cülerin verdiği düzmece dosyalarla parlatıldı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana FETÖ’yü ve yandaşlarını savundu. Elebaşı Gülen ne kelime kullandıysa aynısını söyleyerek, bu hain örgütün “Siyasi İmamı gibi” hareket etti. Silahlı terör örgütü, Türkiye’de siyasi arenayı tasarımlamak adına, kasetler aracılığı ile siyasi suikastlar gerçekleştirirken, bu duruma seyirci kalan Cumhuriyet Halk Partisi, yaşanan olaylara karşı maalesef dik duruş sergileyemedi.”diye ifade etti.
 

Özkan sözlerine şöyle devam etti: “Şunu açık ve net olarak söylüyorum ki; CHP'yi yerli ve milli olarak görmüyoruz. CHP, FETÖ' nün sözcülüğüne soyunmuştur, Bu sözcü Türkiye düşmanı küresel düşmanlar kendisine sahip çıkacağı için bu kadar rahat davranmaktadır.

CHP şimdiye kadar benzer açıklamaları defalarca yapmıştır. “15 Temmuz hainleri için verilen kıyafet düzenlemesini alakasız yerlere çekmeye çalışanlar olabilir. Fakat bu konu milletimizin talebiydi. Sokaklarda terör estireceksiniz, masum insanları şehit edeceksiniz, vatanı küffara teslim eme girişiminde bulunacaksınız ve utanmadan kahraman yazılı tişörtler giyeceksiniz. Kimse aziz milletimizin bu konudaki duyarlılığını incitici hareket ve tavırda bulunamaz.” 

Halkın taleplerini her şeyin üstünde gören bir iktidar olduklarını, halkın talebine kulak vererek bu kararı hayata geçirdiklerini belirten Özkan, “Bir ay gibi bir süre zarfında da yönetmelik yapılacak ve uygulama yürürlüğe girecektir.” diyerek sözlerine son verdi.