HABERDENİZLİ.COM

Serinhisar’da esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ziyaretleri sırasında esnafın bu ülkenin lokomotifi olduğunun altını çizerek, Denizli ekonomisine olan katkılarının da unutulmaması gerektiğini söyledi. Esnafların isteklerinin kendileri için baş tacı olduğuna vurgu yapan Özkan,  esnaflara yönelik yapılan hizmetlerin önemine değindi. Esnaf ve sanatkârın çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Özkan esnaflığın tarihin en eski zamanlarından bu güne Türk toplumunda kabul gören bir müessese olduğunu kaydetti.

Milletvekili Özkan’ın esnaf ziyareti sırasında değindiği konular şöyleydi:

EKONOMİMİZİN CAN DAMARI

“ AK Parti Hükümeti olarak esnaflarımızın emrindeyiz” diyen Özkan şöyle devam etti: “Ülkemizin ilerlemesi, gelişmesi için büyük gayret sarf eden esnaflarımız bizim gözbebeğimizdir. Sanayi esnafımızı önemsiyor ve değer veriyoruz. Onlarla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, çözüm üretme adına çalışmalar yapıyoruz. Çünkü sanayi esnafımız ilçemizin olduğu kadar ülke ekonomimize de canlılık katıyor. Ekonomimize ciddi anlamda katkıda bulunuyor. Esnaflarımızın öneri, talep ve dilekleri bizler için çok önem arz etmektedir. Gelişen ve büyüyen sanayi sitesinde esnaflarımızın gayretlerini takdir ediyor ve önemsiyoruz. Esnafımızın huzur içinde çalışması, refah düzeyinin artması ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması konusunda 7 gün 24 saat telefonumuz açıktır.

ESNAFIMIZIN REFAHI İÇİN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Güzel ve geleceğe umutla bakan ilçemizi sizlerle birlikte geliştireceğiz, büyüteceğiz. İlçemizin ekonomik yönden kalkınması sizlerin yapacağı çalışmalara ve girişimlere bağlıdır. Serinhisar halkı çok kadirşinas bir halktır. Biz de memleketimiz olarak gördüğümüz bu güzel ilçemizde fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlçemizi en iyi hizmetlere kavuşturmak için devlet olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. İlçe esnafının sıkıntıların çözümü için projeler üreteceklerini dile getirerek, Esnafımızı ve vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Sizlerin sorunlarını gidermek için çalışmalar yapacağız. Serinhisar çok güzel bir ilçe bu ilçeyi hep beraber daha da güzelleştireceğimize inanıyorum. Bundan sonra da esnaflarımızla sık sık bir araya geleceğiz.

16 YILDIR BÜYÜK KAZANIMLAR ELDE ETTİK

Ülkenin huzuru ve istikrarı her şeyden önde geliyor. AK Parti’nin 16 yılda Türkiye’de büyük hizmetlere imza attı. Vatandaşımız 16 yıl boyunca AK Parti iktidarlarıyla birlikte büyük kazanımlar elde etti. İnşallah onların desteği ile güçlü bir meclis ve iktidar ile şehre ve ülkeye daha iyi hizmetler edeceğiz. Türkiye’nin bütünlüğü, kalkınması ve gelişmesi, bağımsızlığı, özgürlüğü için 16 yıl boyunca mücadele ettik, etmeye devam ediyoruz. Biz bunun için sizlerin yanındayız ve heyecanımızı buradan alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek hizmetlere imza atmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.