HABERDENİZLİ.COM

Çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret etti. Örki’ye ziyaret sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel de eşlik etti. Ziyaretten oldukça memnun olduğunu dile getiren Bağ, çalışmalarında Örki’ye başarılar diledi.

REKTÖR BAĞ’A TEŞEKKÜR
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Adayı, "Gençlik yıllarımızda Büyük şehirlerdeki üniversitelere özenirdik. Şimdi gelinen noktada ise Pamukkale Üniversitemiz verdiği eğitimden kampüsüne kadar Türkiye’nin birçok üniversitesinden daha iyi bir durumda. Ayrıca üniversitemiz 60 bini aşkın öğrencisiyle Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı yerlerinden gelen öğrencilere de ev sahipliği yapıyor, Denizli’nin ulusal ve uluslararası arenaya açılan kapısı oluyor. Ben bu vesileyle yaptığı çalışmalardan dolayı Hüseyin hocamıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Önümüzdeki süreçte Pamukkale Belediyesi ile Üniversitemiz arasındaki işbirliğini artıracağız. Bu işbirliği ile 7 den 70'e tüm Pamukkaleli hemşehrilerimizin hayatlarını güzelleştirecek projelere imza atacağız." dedi.

Görüşme sonrası Rektör Bağ Örki’ye kütüphaneyi gezdirdi. Örki üniversite ziyaretinde öğrencilerle de sohbet etti. Yaklaşık 2 saat süren görüşme ve incelemenin ardından Rektör Bağ Başkan Adayı Örki’ye temiz bir çevreye dikkat çekmek için bez torba hediye etti.