HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. yıldönümünde, rahmet, özlem ve saygıyla andıklarını söyledi.

Milletvekili Ök, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin istiklal mücadelesinde askeri başarıları ve geleceğe yönelik hamleleri ile sadece milletine umut olmamış, bağımsızlığına kavuşamamış başka milletlere de örnek olmuştur. Ulu Önder yaşamını ülkemizin muasır medeniyet seviyesine çıkması için adamış, bu uğurda pek çok konuda mücadele ederek, milletimizin belleğinde asla unutulmayacak bir liderimizdir" diye konuştu. 

AK Parti Denizli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün Türk milletine emanet ettiği cumhuriyetin, çağdaş, mutlu ve refah içinde olması adına çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Milletvekili Ök konuşmasına şöyle devam etti;  "2002 yılından bu yana O’nun işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmek için başta demokrasi, hukuk, bilim, eğitim, ekonomi, askeri, sağlık,  vb. birçok alandaki hizmetlerimiz ile Cumhuriyet tarihimizde rekor atılımlara imza attık. Cumhuriyeti kimsesizlerin kimsesi anlayışı ile yöneterek, ülkemizde refahın, huzurun ve barışın gelişmesi için önemli işleri gerçekleştirdik. 2023 hedefimize adım adım yaklaşırken, O’nun değerleri ve milletimize duyduğu sevgiyi asla unutmayacağız." 

Milletvekili Ök, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılında kendisini ve O'nun şahsında kurtuluşumuzda görev almış tüm silah arkadaşlarını, bu toprakların bağımsızlığı için kanını döken tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet, rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum” dedi.