Haberdenizli.com

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK mesajında, 2019 yılının başta Denizli, Türkiye ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi. 

Milletvekili Nilgün ÖK, “24 Haziran seçimlerinin hemen akabinde doğrudan ülkemizi hedef alan spekülatif saldırıların gerçekleştiği ancak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin sağladığı koordinasyon ve eşgüdüm sayesinde alınan tedbirlerle bu spekülatif hareketlerin önüne geçildiğini ifade etti. Tüm bu olumsuz girişimlere rağmen 2018 yılı gerek hükümetimizin gerekse yerel yönetimlerin önemli devasa yatırımları hizmete aldığı, bir yıl olarak hatırlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine adım adım aynı kararlılık ve inançla yürümeye devam ediyor. 2019 yılında da, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumalı, milletimizin tek bir vücut olarak var oluşunu sımsıkı sarılmalı ve her gün daha büyüyen bir ülke gayesiyle durmadan çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK mesajını şöyle sürdürdü; “Bölgesinde lider, Dünya'da sözü geçen bir Türkiye için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize sağlam adımlarla yürümek için birlik ve beraberliğimizi sürdürmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının hizmet etmekten onur duyduğum hemşehrilerime, ülkemize ve tüm insanlık alemine barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini ve 2019 yılında daha güçlü bir Türkiye ve Denizli olmasını diliyorum” diye ifade etti.