AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, halkla buluşmalarını sürdürüyor.  Cahit Özkan, Tavas ilçesinde 10 ayrı mahalleyi bir günde gezdi. Burada açık hava toplantılarına katıldı, vatandaşlarla sohbet etti.
Sarabat, Akyar, Baharlar, Keçeciler, Horasanlı, Gümüşdere, Damlacık, Kayaca, Dereağzı mahallelerine gezen AK Parti MKYK Üyesi Özkan, burada halkın sorunlarını dinledi. Sorunlar için çözüm yolları üretileceğini belirten Özkan, hemşerilerin isteklerinin karşılanacağını vurguladı.

Cahit Özkan’ın Tavas ziyareti renkli buluşmalara da sahne oldu. Altınova mahallesine geçen Özkan, burada kavun tarlasına gitti. Buradaki üreticilerle sohbet edip, tadı ve insana faydalı yönüyle meşhur Altınova kavunundan tattı. Üreticilerin taleplerini dinleyen Özkan, Altınova kavunun ülkemizin ihracatı için önemli bir değer olduğunu vurguladı.
Denizli milletvekili, buradaki ziyaretinin ardından ayağının tozuyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan MKYK toplantısına katılmak için Ankara’ya hareket etti.