HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aktepe minibüs durağına gitti. Dün meydana gelen yangının durak binasına verdiği ağır hasarı yerinde inceleyen İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yangına tanıklık eden minibüsçü esnafından bilgi aldı, “Geçmiş Olsun” dileklerini iletti.

Yangının can kaybı ya da yaralanma olmadan atlatılmasının teselli kaynağı olduğunu ifade eden AK Partili Gökbel, “Mal kaybının telafisi mümkündür. Kimseye bir şey olmaması en büyük tesellimiz. Buraya esnaf kardeşlerimizin üzüntüsünü paylaşmaya geldik. Sevinçte olduğu gibi üzüntüde de esnafımızın ve vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

ALLAH BETERİNDEN KORUSUN

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin de kendisinden önce durağı ziyaret ettiğini ve yaşanan yangın felaketine ilişkin esnaftan bilgi aldığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Belediye Başkanımıza bu duyarlı yaklaşımı için teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız esnafımızın yarasının sarılması anlamında gerekli duyarlılığı gösterecektir. Bizlerde üzerimize ne düşerse yapmanın gayretinde olacağız. Allah beterinden korusun. AK Parti siyasetinde ve yerel yönetim anlayışında acıları paylaşarak azaltmak ve sevinçleri paylaşarak çoğaltmak vardır. İnşallah en kısa sürede eski halinden daha güzel bir mekâna kavuşursunuz. Allah bereketli kazançlar versin” dedi.