HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın bu haftaki yönetim kurulu toplantısına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuk oldu. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Denizli’nin yükselişi, yeni dönemde de Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’la devam edecek” dedi.

“TEŞKİLATLAR BİZİM HERŞEYİMİZ!”

Başkan Osman Zolan, toplantıda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında ilçe yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Başkan Zolan, “Önümüzde yerel seçimler var. Yine parti teşkilatlarımızla omuz omuza bir seçim süreci geçireceğiz. Partimizin fedakâr teşkilatları bizim her şeyimiz. Her zaman elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız oldular. Hizmetlerimizi en iyi şekilde insanımıza anlattılar. Yeni dönemde de aynı birlik ve dayanışma ruhuyla sahalarda olacağız. Yine birlikte başaracak ve Denizli’mize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel:

“BİZE GÜÇ VERİYOR”

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel de, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yönetim kurulu toplantılarına katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkan’ın yanımızda olması bize güç vermiştir” dedi. 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel:

“DENİZLİ’MİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti iktidarıyla birlikte tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de büyük bir değişim ve gelişim yaşandığını belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “İnsanımız AK Parti belediyeciliğinin nimetlerinden istifade etmeye başladı. Halkımız, ihtiyaç duydukları, özlemini çektikleri hizmetlerle tanıştı. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci ve devamında Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Denizli’mizi ihya ettiler. Denizli gerçek anlamda kent kimliğine büründü. Büyükşehir statüsüyle birlikte kırsal kesimde de büyük bir dönüşüm yaşandı. Denizli’mizin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Osman Zolan Başkanımız, il merkezinden en uzak mahalleye kadar yaptığı hizmetlerle AK Parti belediyeciliğinin imzasını şehrimizin her metrekaresine atmıştır. Biz AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak gittiğimiz her yerde Sayın Başkanımızın eserlerini görmekten ve bunları övgüyle anlatmaktan büyük bir haz duyuyoruz. Yeni dönemde de Denizli’mizin yükselişinin Sayın Başkanımız Osman Zolan’la birlikte devam edeceğine inanıyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel:

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel: