Haberdenizli.com

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Partili belediyelerin hizmetleriyle milletin gönlünde taht kurduğunu belirterek, “Artık herkes kabul ediyor ki; belediyecilik bizim işimizdir. Çünkü insana dokunan belediyecilik anlayışının yegâne üstadının liderlik ettiği bir siyasi partiyiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde de yine belediyelerimizin burçlarında AK Parti bayrakları dalgalanacak” dedi. 

'Gönüllerde Taht Kurmuş Bir Partiyiz'

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, teşkilatlar olarak yaklaşan yerel seçimlerin heyecanını yaşadıklarını söyledi. AK Parti olarak yerel yönetimler konusunda yeni bir sınav vermek için milletin huzuruna çıkacaklarını belirten Uğur Gökbel, “Bu sınavdan da alnımızın akıyla çıkacağımıza şüphemiz yok. Çünkü belediyecilik anlamında halkın takdirini kazanmış, gönüllerde taht kurmuş bir partiyiz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, İstanbul’un makûs talihini değiştirdiği, başarılı belediye başkanlığı döneminde parlamış ve siyasi hayatımızın yıldızlarından biri haline gelmiştir. Liderimiz belediyeciliğin ustasıdır. Onun yetiştirdiği kadrolar da belediyecilik anlamında mahirdir, yetkindir. Yönettiğimiz belediyelerde ortaya koydukları başarı da bunun bir göstergesidir” ifadelerini kulladı.

'AK Parti Bayrakları Dalgalanacak'

Şehir yaşamının gerektirdiği altyapı hizmetlerinin yanı sıra AK Parti’nin sosyal belediyecilik hizmetleri ile de başarısını ispat ettiğini belirten Gökbel, “Artık herkes kabul ediyor ki; belediyecilik bizim işimizdir. Çünkü Ak Parti kadroları olarak insana dokunan belediyecilik anlayışını getirdik. İnsan odaklı, projeler üretiyor, ihtiyaçlara birebir cevap verecek çözümler geliştiriyoruz. Artık engelli ve yaşlılarımız evlerinde biçare beklemiyor. Belediyelerimiz bu insanlarımızın kapısını çalıyor, evde bakım hizmetleri ve daha birçok yardım kalemiyle şefkat elini uzatıyor. Milletimize devletimizin varlığını hissettiriyor. Belediyelerimizi yöneten kadrolarımız, her zaman halkımızın içinde, kapıları sonuna kadar vatandaşımıza açık. AK Parti ile birlikte belediyeler gerçek anlamda halka hizmet eden yerler oldu. Belediyecilik AK Parti ile anlam kazandı ve hakkıyla yapılmaya başlandı. Vatandaşlarımız yapılanları görüyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde de yine en doğru adaylarla milletimizin huzuruna çıkacağız. Halkımız da, kaliteli, insana dokunan belediyeciliği ödüllendirecektir. Buna şüphemiz yoktur. Önümüzdeki yerel seçimlerde de yine belediyelerimizin burçlarında AK Parti bayrakları dalgalanacaktır” diye konuştu.