“Evet Tavas’a iyi gelecek” sloganıyla ilçede çalmadık kapı bırakmayan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçe merkezinin yanı sıra mahalleleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Günlük 20 ile 30 arasında programa katılan Akyol, referandum süreciyle ilgili ilçe halkını bilgilendiriyor. Sabah erken saatlerde başlayan programlarını gece geç saate kadar sürdüren Başkan Akyol, referandum süreci boyunca bin civarında program gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akyol, “Hem bizim için, hem geleceğimiz için doğru olduğuna inandığımız şeyi yapıyoruz. Allah’ın izniyle de her yere yetişiyoruz. Ülkemiz için çok önemli bir fırsatın eşiğindeyiz. Bunu anlatmak milletin hizmetkarları olarak bizlerin görevi. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisini bilir. Biz onlara Ak Parti İlçe Teşkilatımızla birlikte 18 maddenin içeriğini, getirdiği yenilikleri anlatıyoruz.” 

“Bunları yaparken de Belediyemiz çalışma rekoru kırıyor. Bütçemizi iki misli büyüttük. Ulusal çapta ses getirecek büyük projelerimizin ihalelerine hazırlanıyoruz. Attığımız her adım, çaldığımız her kapı ülkemize daha fazla hizmet götürmek için. Bu yüzden de son gün son saate kadar bir vatandaş olarak doğru bildiğim şeyi yapacak ve insanlarımıza yeni anayasayı anlatacağım. İnanıyorum ki pazartesi günü yeni bir Türkiye’ye gözlerimizi açacak ve daha mutlu, daha refah bir şekilde yaşamanın ilk adımlarını atmış olacağız” dedi.