Haberdenizli.com

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, bir süre önce seçilen Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu’nu ziyaret etti. Uğur Gökbel, Başkan Devecioğlu’na görevinde başarılar diledi.

Esnafımız Halkla İç İçe!

AK Parti iktidarlarının her zaman esnafın yanında olduğunu belirten AK Parti Pamukkale ilçe Başkanı Uğur Gökbel, “Biz esnafımızı ekonominin odağında görüyoruz. Esnafımızı piyasa çarklarının en önemli mihenk taşı olarak değerlendiriyoruz. Çünkü sosyal hayatla en fazla entegre olan, bütünleşik konumda bulunan ekonomik aktörler esnaf kesimidir. Mahallenin bakkalı, berberi, terzisi, tuhafiyecisi, kahvehane işletmecisi her zaman insanımızla iç içedir. Esnafımız, halkın sıkıntılarını bilir, fedakârdır, idarecidir, toplumsal dayanışmada adeta harç vazifesi görür” dedi.

Esnafımız Toplumsal Bütünlüğümüzün Harcıdır!

Esnafımıza Büyük Görev Düşüyor!

Türkiye’nin ekonomik saldırılarla karşı karşıya kaldığı bu dönemde de yine esnafa büyük görevler düştüğünü vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Biz bu günlerin yine esnafımızın sabrı, anlayışı, idareciliği ve ahilik kültüründen gelen manevi değerlerden güç alarak en kısa sürede aşılacağına olan inancımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Üzerimize Düşeni Yapmaya Devam Edeceğiz!

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Esnaf her zaman olduğu gibi zor zamanlarda devletinin, milletinin yanında olmaya, Büyük Türkiye’nin inşasında yapı taşı olmaya, harç olmaya devam edecektir” dedi.
Esnafımız Toplumsal Bütünlüğümüzün Harcıdır!