Özkan konuşmasına şöyle devam etti: Bizim için önemli olan memlekettir. En ücra köyümüzden en ücra mahallemize kadar tüm vatandaşlarımıza ulaşarak onun refah seviyesini yükseltme arzusu taşıyoruz. Bunun için üyelerimizden, mahalle başkanlarımıza, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe teşkilat başkanlarımıza kadar tüm kadrolarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerek sanayi sektöründe gerekse tarım sektöründe, bütün ilçelerimizin taleplerini adım adım takip ediyoruz. Çiftçimizin, köylümüzün, esnafımızın, yaşam standartlarını artırmaya yönelik çalışmalar ve projeler yapıyoruz.

KENDİMİZİ GELİŞTİREREK, YÜRÜMEYE DEVAM

Yaptığımız bu çalışmalarda çiftçimizin, işçimizin, esnafımızın, memurumuzun yüzünü Allah'ın izniyle fazlasıyla güldüreceğimizi düşünüyoruz.  Bunları yaptıkça, üstüne daha çok katacak, daha fazla çalışacağız. Biz siyasetimizi halkımızın menfaatlerine göre şekillendiriyoruz. Halkın ilgi ve ihtiyaçlarına göre adım atıyoruz.  Ana muhalefetin, AK Parti iyi kötü ne yaparsa yapsın biz hepsine muhalefetiz, yanlış bir adım atsınlar da,  onun üzerinden hükümeti yıpratmaya çalışırız, ondan sonra da gelecek seçimlerde bir iktidar şansı buluruz zihniyeti ile hareket edenlerin siyasi anlayışını taşımıyoruz. “dedi.

İNŞALLAH MİLLETÇE, TOPYEKÜN, TEK YÜREK OLARAK, BU ÜLKEYİ AYDINLIK YARINLARA HEP BERABER TAŞIYACAĞIZ

Hali hazırda yapılan çalışmaların olduğunu da ifade eden Özkan:  İnşallah çiftçilerimize basınçlı sulama sistemi ile büyük kolaylıklar sağlayacak düzenlemeyi yapmaktayız. Bu sayede verimli ürün elde edecek, aynı zamanda toprağımızın çoraklaşmasının da önüne geçecek adımlar atıyoruz. Hedefimiz Türkiye'nin gelecekte, tarımda, bugün ulaştığımız rakamların çok çok üzerine ihracat rakamına ulaşmasını ve ihracatımızın oransal açıdan büyük kısmını tarım ürünleri olmasını hedefliyoruz.

HER ALANDA YÜKSELİŞİMİZ DEVAM EDECEK

Yüksek Teknoloji üretiminden Sanayi üretimine, Tekstil'den turizm gelirlerine kadar tüm sektörlerde Türkiye dünyanın parlayan yıldızı olacak, 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşacaktır. Allah'ın izniyle o zaman Türkiye’yi kimse tutamayacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda gerekli adımları atacaktır. İnşallah milletçe, topyekûn, tek yürek olarak, bu ülkeyi daha aydınlık yarınlara hep beraber taşıyacağız” diyerek sözlerine son verdi.