Yerel seçimlere giderken belediye başkanlarımızın 5 yıllık süre zarfında vaat ettikleri tüm vaatleri yerine getirmiş olarak yine İnşallah 2019'a yürüyeceğiz. Diğer taraftan Çalışkan belediye başkanlarımızla toplumda teveccüh gören milletimizin vicdanında kalbinde büyük bir sevgi ve muhabbetlerini kazanmış belediye başkanlarıyla durmak yok yola devam anlayışıyla 2019’lara, 2023’lere hızla yol alacağız inşallah.

MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKAN BİR PARTİYİZ

Milletimizin gösterdiği rotada, istikamette yine milletimizden, onun bağrından çıkmış bir parça olan AK Parti ile, Cumhurbaşkanımızın dava ve yol arkadaşları ile, onun liderliğinde Aziz milletimizin alacağı çok daha mesafeler var. Hani Cumhurbaşkanımız zaman zaman ifade eder: “Uzun İnce Bir yoldayız. Gidiyoruz gündüz gece. Bugüne kadar hamdolsun büyük icraatlar yaptık. Ama hedefimiz, hayallerimiz o kadar büyük ki daha varacağımız yolun onlarca kilometre, yüzlerce kilometre çok daha gerisindeyiz. Yerli otomotiv demek teknoloji üretimi demektir. Havacılıkta, savunmada, petrokimyada, tarımda bu ülke İnşallah 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaşacaktır.

BU AŞAMADAN SONRA DAHA DA KENETLENMELİYİZ

24 Haziran süreci bir siyasi partinin kendine çeki düzen vermesi gerektiği, kendisini gözden geçirmesi gerektiği, milletine olan yakınlığı hasbi yaklaşımı hüsnü kabullerini yeniden gözden geçirileceği önemli bir aşamadır. Bu aşamaya geçen hafta tükettik. İnşallah 24 Haziran bizim önümüze çok daha güçlü Işık tutacaktır. Bu konuda hiçbir şüphemiz yoktur. Bu yolda milletimizin yakmış olduğu meşale de o aydınlattığı yolda yol almak suretiyle milletimizle beraber yürümekle mümkün olur. Onun için bizler milletimizin gösterdiği yolu yürüyoruz. Onun gösterdiği istikamette seçim sonuçlarından çıkardığımız ders ve yol almaya devam edeceğiz. Ancak Ana muhalefet yeniden milleti suçluyor. Türkiye ile ilgili bir durum söz konusu olduğu zaman Türkiye'ye düşmanlık besleyen ülkelere gidip bu aziz milleti ve ülkemize devletimizi şikayet ediyorlar. Bu ülkede ekonomik saldırılar gerçekleştirirken devletimizin, milletimizin, milli ve yerli ekonomimizin yanında yer almaları gerekirken; maalesef Türkiye'ye saldıran ekonomi çevreleriyle, küresel sermaye odakları birlikte iş tutuyorlar.

ANA MUHALEFETİ MİLLİ VERLİ ANLAYIŞTA SİYASETE DAVET EDİYORUZ

İnşallah biz ana muhalefetin milli ve yerli siyaset çizgisine gelmesiyle birlikte bu ülkede çok daha güzel hizmetlerin yapılabileceğini inanıyoruz. Onların bu tür millete karşı tutumları AK Parti'ye yüzde 10 yüzde yirmi sürekli artarak oy olarak dönüyor. Her seçimde biz kazanıyoruz ancak; Biz diyoruz ki onların millet karşıtı yaklaşımları, onların bu düşmanlıkları bu ülkeye maalesef sadece kan kaybettiriyor.  Gelin bu ülkeye katma değer üreten, yapılan çalışmaları destekleyerek,  bu ülkenin aydınlık yarınlarını birlikte inşa edelim diyorum.  Onun için sadece bu seçimden bizler ders çıkarmayalım. Ana muhalefet başta olmak üzere o Zillet ittifakı da kendi içerisinde mutlaka şapkalarını önlerine alıp düşünmeleri ve milli ve yeni siyaset çizgisinde bu milletle birlikte yol yürüyecek adımları atmaları gerekir.  İnşallah 24 Haziran seçimleri bu anlamda da milletimizin kazandığı bir seçimdir. Milletimizin aydınlık yarınlarına ilişkin çok daha emin ve kararlı adımlarla yol alacağı önemli bir tarihtir. Ben yeniden milletimizin zaferi olan 24 Haziran zaferimizin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.