Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, belediye başkanı seçilmesi durumunda düzenleyecekleri uluslar arası festivalle Dünyanın Pamukkale’yi konuşacağını söyledi.
MHP adayı Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Akköy, Gözler, Uzunpınar,  Karahayıt ve Yukarı Şamlı’yı ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bahtiyar destek istedi. Projelerini anlattı ve halkın sorunlarını dinledi.

“GELİN BİRLİKTE KURALIM”

Yeni, modern, yaşanılabilir, insanların mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşadığı yeni Pamukkale’yi kurmak için geldiklerini belirten Bahtiyar, “Sosyal alanlarıyla yaşamın renklendiği bir Pamukkale için yola çıktık. Pamukkale’yi ortak yönetimin, turizmin, sanatın ve kısacası dünya ölçeğinde bir vizyonun ilçesi yapmak için aday olduk. Bunun için sizlerden destek istiyorum” dedi.

Pamukkale’nin halktan koparıldığını ileri süren MHP adayı Bahtiyar, “Belediye başkanlığına seçildiğimizde ilk işlerimiz arasında Denizli halkını Pamukkale ile yeniden kucaklaştıracağız. Düzenleyeceğimiz uluslararası festivalle Dünya, Pamukkale’yi konuşacak. Ben size çağdaş belediyecilik anlayışı, sanatı ve sanatçıyı öne çıkaran, gelen turistlerin gezmekle bitiremeyeceği bir Pamukkale vaat ediyorum. Ben ekibime ve 15 yıllık belediyecilik tecrübeme güveniyorum” ifadelerini kullandı.
PROJELERİMİZ HAZIR
Bahtiyar, günümüzde modern tarımın öneminin arttığını  belirterek, “Allah bize Pamukkale belediye başkanlığı görevini nasip ederse, bu gördüğünüz Ovayı modern tarımla buluşturacağız.  İlimiz yılda 2.5 milyar dolar tekstil ihracatı yapıyor. Hedeflerimiz arasında modern tarım uygulamalarıyla ikinci bir lokomotif sektör oluşturmak ve tarım ihracatını arttırmak. Bunun için de projelerimiz hazır. Biz inandık sizlerin de inanmanızı istiyorum” diye konuştu.