Referandum tarihinin 16 Nisan olarak belirlenmesi ile Türkiye 7’nci kez halkoylamasına gidecek.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, Denizli Milletvekili Dr. Sema RAMAZANOĞLU çalışmalarına hız veren siyasetçilerden. Sık sık halkla bir araya gelen Dr. RAMAZANOĞLU yeni sistem hakkında açıklamalar ve bilgilendirmeler yapıyor. Son olarak Osmaniye temasları kapsamında vatandaşlarla görüşen Dr. RAMAZANOĞLU, kadınların ve gençlerin rollerinin ne kadar büyük olduğunu vurguladı.

‘’Muhalefet Yeni Anayasa değişikliği hakkında asılsız iddialar yayıyor’’

‘’Milletimiz vesayetlere darbe anayasalarına kurulamayan hükümetlere  artık dur diyor’’  diyen Dr. RAMAZANOĞLU, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarının müjdecisi olduğunun altını çizdi. Dr. RAMAZANOĞLU muhalefetin yeni anayasa değişikliği ile ilgili yanlış bilgiler yaydığını vurgulayarak "Milletimiz kimin doğru söylediğini çok iyi biliyor, 15 yıldır AK Parti’ye güvenip oy vermesi bunun açık bir göstergesidir’’ açıklamasında bulundu.

Yeni anayasanın bir rejim değişikliği getirmeyeceğinin altını çizen Ramazanoğlu, ‘’Bu bir sistem değişikliğidir. Çift başlılığı ortadan kaldırmak ve Türkiye’nin geleceğe daha emin adımlarla  yürümesini sağlamak amacıyla yapılmaktadır’’ dedi.

‘’Yeni anayasayı vatandaşlarımıza en doğru şekilde anlatmak için kapı kapı dolaşacağız’’ diyen Ramazanoğlu, ‘’Milletimiz her zaman olduğu gibi bu referandumda da en doğru kararı verecektir’’ diyerek sözlerini tamamladı.