HABERDENİZLİ.COM

Cumhur İttifakının AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki'nin seçim çalışmalarını organize etmek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla hayata geçirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Hacıkaplanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine vatandaşlar akın etti. Partililerin ve halkın yoğun katılım gösterdiği Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, 64'ncü Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu, AK Parti Milletvekili Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, partililer ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı. 

GÜRLESİN'DEN ÖRKİ'YE DESTEK 

Teşkilat olarak yoğun tempo içinde zafere odaklandıklarını söyleyen AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, "Her sabah Meclis Üyesi Adaylarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları'ndan cefakar ve fedakar arkadaşlarımızı bu merkezimizden yolcu ediyoruz.  Pamukkale İlçemizin 68 mahallesine hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, hem de Pamukkale Belediye Başkan Adayımız Avni Örki'nin gönülleri ile milletimizin gönülleri arasında köprü olmaya yolcu ediyoruz" dedi. Örki'nin hizmet anlamında daha iyilerini ve güzelini yapacağından emin olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise,"Bizlerin yapmış olduğu hizmetlerin 10 -15 katını ben Avni Örki kardeşimin yapacağına ve üzerine de koyacağına eminim. Bundan sonra da her daim yanında olacağım" ifadelerini kullandı. 

"GÖNÜLLERİ FETHEDELİM"

Başkan Adayı Örki, "Tevazu hırkasını sırtımızdan çıkarmadan insanlarımızla birlikte olacağız. Oy versin veya vermesin, bütün Pamukkale'nin başkanı olacağız" diyerek başladığı konuşmasında gece gündüz kavramı olmaksızın Pamukkaleli vatandaşlar için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Adayı Örki,"Sabahın ilk saatlerinde burada toplanıyoruz. Gecenin karanlıklarına kadar hep beraberiz. Allah hepinizden razı olsun. İnsanlara davamızı anlatıyorsunuz. 7 gün 24 saat hep beraber çalışacağız. İnanıyorum ki Pamukkalemiz kendine yakışanı, kendine en güzelini seçecek ve kararını verecek. Biz de diyoruz ki biz Pamukkalemizin huzuruna  Yunus gibi yangın, Mevlana gibi dertli çıktık. Bizim yangınımız milletimizin mutluluğu olsun diye. Bizim derdimiz ülkemiz, vatanımız, memleketimiz, Pamukkalemiz daha güzel olsun diye. Bizim derdimiz makam, mevki, şan ve şöhret değil. İşte bizim farkımız bu. Önümüzdeki süreçte seçimden önce de, seçimden sonra da bolca halkımızla kavuşacağız, buluşacağız. Onların derdiyle dertleneceğiz. Onların sevgilerini paylaşacağız, o sevgiler artacak. Üzüntülerini paylaşacağız, o üzüntüler azalacak. Sizlerden istirhamım, gönülleri fethedelim.  Gönüller yapmak bizim işimiz, bize hep bunu öğrettiler. Bol bol tebessüm edeceğiz. Tevazu hırkasını sırtımızdan çıkarmadan insanlarımızla birlikte olacağız. Oy versin veya vermesin. Bütün Pamukkale'nin başkanı olacağız" diye ekledi. 

CUMHUR İTTİFAKINDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Cumhur İttifakı'nın sağladığı birlikten dolayı memnuniyetini dile getiren MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, "Cumhur İttifakı'nın ortaya koymuş olduğu bu birlik ve beraberlikten yöneticiler olarak oldukça memnunuz. Allah hepinizden razı olsun. Yerel Seçimlerimiz önce Denizlimize, ardından Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun." dedi. Bu ülkede yaşayan vatandaşların yanlış bir ittifakta buluşmayacağını söyleyen BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek, "Benim bu toplumun ümmet bilincinden hiçbir şüphem yok. Bu ümmetin yanlışta ittifak etme gibi bir şansı yok. Onun için bu ittifakın kutlu yürüyüşüne  yeniden yine devam diyorum" diye ekledi.  

"BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ"

Denizli'de yüksek oyla seçimi kazanacaklarını ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz,"Cumhur İttifakı olarak bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Denizli'de 20'de 20 yapacağız" İfadelerini ekledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Artık millet konuşacak, bizler de çalışacağız. Şundan eminim ki; Avni Örki Başkanımız Pamukkale Belediye Başkanlığında milletimize hizmeti en iyi şekilde yapacaktır. Ortak sevdamız Pamukkale, ortak sevdamız Denizli. İnşallah el ele, omuz omuza vererek Denizlimize büyük projeler, büyük hizmetler kazandıracağız" diye konuştu. 

GENÇ VE DİNAMİK EKİP

Örki'nin genç bir ekibe sahip olduğunu belirten Denizli Milletvekili Nilgün Ök,"Avni Örki Başkanımız gerçekten genç ve dinamik birisi. Aynı zamanda ekibi de genç. Ekibinin yaş ortalaması 41. Bu ne anlama geliyor; Pamukkale önümüzdeki dönemde genç ve dinamik ekibiyle daha da güzelleşecek, daha hızlı bir şekilde hizmetlere kavuşacak." dedi. Başkan Adayı Örki'nin her zaman yanında olduğunu söyleyen Denizli Milletvekili Şahin Tin,"Pamukkale'de bayrağı devralan çok değerli kardeşim, İl başkanım, meslektaşım Avni Örki'ye başarılar diliyorum. Biz de onun yanındayız ve destekçisiyiz. Her zaman beraber olacağız. Pamukkale'yi de şanıyla olduğu gibi Dünya'daki tanınmışlığıyla hep beraber daha ileriye taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Hizmet sırasının Örki'de olduğunu ifade eden 64'ncü Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu da,"Sempatikliğin, kalplere girmenin, nezaketin sembolü olan Avni Örki kardeşim hizmet bayrağını aldı, yolu açık olsun" diye ekledi. Toplumun her kesimine ulaşılması gerektiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise,"Bundan sonra durmak yok, yola devam. Ev ev, kapı kapı dolaşacağız. Sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Şu kişi bu partiye oy veriyor, diğeri başka partiye oy veriyor demeyeceğiz. Herkese ulaşacağız" dedi.