Haberdenizli.com
Alameti farikası hizmet olan bir parti olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP bu işten anlamaz. Ben İstanbul’u kimden aldım CHP’den, aldığımda çöp yığınları vardı, su yoktu. İstanbul’a dağları delerek su getirdik. İzmir’de bile su sorunu vardı. DSİ olarak biz çözdük. Baraj yapmak belediyelerin işi ama biz yaptık. İzmir’i de bir Denizlili’yle alacağız.” dedi.
"Genel başkan olduğum zamanda, Aydın Denizli arası yol çok kötü, ben Aydın ve Denizli’de söz verdim. Başbakan falan değildim. 105 kilometre bölünmüş yolu 1 yıl içinde yaptık. Denizli’ye yapılan köprülerde yollarda, parklarda Nihat Zeybekci’nin emeği büyüktür. Onunla da İzmir’i alacağız.” dedi.
Erdoğan, “İki tane dev proje dedim. Bunlardan bir tanesi millet bahçesi, İstanbul’da 5 tane açtık. Bir de millet kıraathaneleri dedim, çay kahve kek ücretsiz veriliyor. CHP ne dedi ‘Ak Parti kumarhane açıyor. Alimin zikri neyse fikri odur. Kıraathane okuma yeri, manasını bilmiyorlar. Gençlerimiz burada ders çalışacak, kitap okuyacak, çayını kahvesini kekini de orada yiyecek. Bu devletin milletiyle kaynaşması demektir.” dedi.
Türkiye büyüdükçe insanların yaşam şartlarının da büyüdüğünü belirten Erdoğan, "Türkiye’nin yükselişini herkes görüyor, ana muhalefet partisi hariç. Tek projeleri var Ak Parti genel Başkanı Erdoğan’a çamur atmak. Terör örgütlerinin açtığı çukurları kendilerine mezar edeceğiz. By Kemal onlarla beraber devam et biz milletimizle birlikte devam edeceğiz.”
Erdoğan, “CHP’nin başındaki zatı muhatap almayacağım ama halkım bazı gerçekleri bilsin istiyorum. Hastanelerde ameliyat yapılmıyor, tedavi yok. Benim halkım senin dönemindeki gibi kuyrukta ölmüyor. İlacını alamıyordu benim milletim. Şimdi istediği eczaneden alabiliyor. Şehir hastaneleri ile sağlıkta modern bir yapıya kavuştuk.” ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine 45 lira burs veriliyordu. Bunu yılbaşından itibaren 500 liraya, master öğrencilerine 1000 doktora yapanlara da 1500 lira vereceğiz. 75 üniversiteyle başladık, 206 üniversite var. Bir yandan üniversiteleri bir yandan yurtları arttırıyoruz." dedi.

Denizli’ye toplamda 22.5 Katrilyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hizmet siyaseti ile istismar siyaseti arasında tercihinizi yapacaksınız. 31 Mart akşamı cumhur ittifakı olarak sandıktan çıkacağız.”

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Denizli'deki kurmaylarıyla birlikte toplu açılış için kurdelayı kesti. 

Cumhurbaşkanı Denizli'de CHP'ye YüklendiCumhurbaşkanı Denizli'de CHP'ye Yüklendi

Cumhurbaşkanı Denizli'de CHP'ye YüklendiCumhurbaşkanı Denizli'de CHP'ye YüklendiCumhurbaşkanı Denizli'de CHP'ye YüklendiCumhurbaşkanı Denizli'de CHP'ye YüklendiCumhurbaşkanı Denizli'de CHP'ye Yüklendi